2777
2789

دچار سردی مغز شدین از علایمش همین استرس هست

چرا؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

آروم باش عزیزم فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی ببین کارایی که حالتو خوب میکنه انجام بده مثل بیرون رفتن طبیعت رفتن شکر گذاری خدا ، فیلم های خنده دار یا جوک خنده دار بخون ، و دائما به خودت بگو حالم خوبه لبخند زورکی بزن زورکی برقص حالت خوب میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی من خودم فکر نمیکنم برا سردی مغز باشه هرچند مزاجمم سرده

وقتی استرس داشته باشی خوابت کم باشه زودرنجی ریزش و سفیدی مو فراموشی خلط پشت حلق ریزش آب دهان موقع خواب کم کاری تیروئید دلشوره

اینا باشه یعنی مغزت سرد شده 

چرا الان همه اینجوری آن قدیما چرا اینجوری نبود، خب شرایط زندگی تغذیه آب و هوا رنگهای شیمیایی بی‌تاثیر نیستن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

وقتی استرس داشته باشی خوابت کم باشه زودرنجی ریزش و سفیدی مو فراموشی خلط پشت حلق ریزش آب دهان موقع خو ...

اره نصف اینایی که گفتین رو دارم 

درمان داره سردی مغز؟

دعا کنید زودتر خوب بشم❤️

اره نصف اینایی که گفتین رو دارم درمان داره سردی مغز؟

چرا نداره راهکار خانگی اینه که کمتر از رنگهای شیمیایی بخصوص دکلره استفاده بشه

اگه مجردین میتونین حنا بزارین سرتون

روغنمالی ملاج و کل سر با روغنهای کنجد زیتون یا سیاه دانه

خوردن غذاهایی با مزاج گرم و تر مثل بادام درختی ارده شیره و... 

برای درمان ریشه ای اصلاح مزاج اگه با اینا بهتر نشدی

دوستمون هم گفتن دمنوش بابونه برای هر مزاجی مناسبه