2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ازدواج هر چی زودتر باشه بهترهاینجوریرل هم نمیزنناکثریت میبینیمهر کسی ده ده تا

چرا قضاوت میکنی من مجردم ولی رل هم نزدم همش دنبال درس و هدف هام بودم و هستم ب وقتش هم با یکی مث خودم ازدواج میکنم همه اونایی ک زود ازدواج نکردن خراب نیستن

چرا قضاوت میکنی من مجردم ولی رل هم نزدم همش دنبال درس و هدف هام بودم و هستم ب وقتش هم با یکی مث خودم ...

من همه رو نگفتم

من کلی میگم

وگرنه ادمایی مثل شما خیلی زیادن

خداحفظتون کنه

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
چرا قضاوت میکنی من مجردم ولی رل هم نزدم همش دنبال درس و هدف هام بودم و هستم ب وقتش هم با یکی مث خودم ...

افرین 

لایک داری 

این درسته 

انشاءالله خوشبخت میشی هر جیزی به وقتش خوبه .

این همه دختر  که سالم زندکی کردن اول درس خوندن و مستقل شدن و بعد هم ازدواج موفقی داشتن 

من همه رو نگفتممن کلی میگموگرنه ادمایی مثل شما خیلی زیادنخداحفظتون کنه

ممنون عزیز 

ولی بازم ربطی نداره 😊

من متاهل خراب هم دیدم ، کسی ک خراب باشه ازدواج هم کنه ذاتش عوض نمیشه

به نظرم ازدواج هر چی زودتر باشه بهترهاینجوریرل هم نمیزنناکثریت میبینیمهر کسی ده ده تا

متنفرم که اینو میگم ولی حداقل طوری که من دیدم اکثر این ازدواجا به خیانت منجر میشه چون حس میکنن جوونی نکردن. البته به واسطه شغلم شیوع طلاق زیر بیست سال رو هم میبینم که خیلی بیشتر از آمار رسمی پنجاه درصده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ممنون عزیز ولی بازم ربطی نداره 😊من متاهل خراب هم دیدم ، کسی ک خراب باشه ازدواج هم کنه ذاتش عوض نمیش ...

شما اگ مطلب منو بخونی متوجه میشی

بنظره من وقتی که تو عقلت دراومد  و دیگه منطقی شدی و درک بالا رسیدی میتونی ازدواج کنی ولی اگه نباشه حتی تو 40 سالگیم به مشکل بر میخوری 

هر وقت به بلوغ عقلی و عاطفی رسیدی و مسولیت پذیر بودی و تعهد کامل داشته باشی  و منطقی باشی میتونی ازدواج کنی سنم مهم نیست البته شرایطم هست 

مثلن حضرت فاطمه زود ازدواج کرد ولی از زنهای 60 سالم عقلش بیشتر بود

متنفرم که اینو میگم ولی حداقل طوری که من دیدم اکثر این ازدواجا به خیانت منجر میشه چون حس میکنن جوونی ...

خواهر من

چ جوانی؟

دقیقا چ جوانی

مثلا سفر خارجه؟

یا مهمونی؟ یا پسر؟

از دید من اگ همسرت رفیقت باشه

همون تو دوران متاهلی هم میشه جوانی کرد

مثلا شما چهار تا از جوانی کردن ب من میگی؟