2777
2789

دیشب خونه بابام با شوهرم بحثم شد من ۶ماهه زایمان کردم شوهرم صبح تاشب سرکاره تو بچه داری هم هیچ کمکی نمیکنه من شبا چون زیاد بیدارمیشم بعضی شبا کلافم سربچه غرمیزنم دیشب جلوی خانوادم میگه تو‌همش سربچه غرمیزنی میگم آره تو‌نگه میداری بچه روبحث کردیم‌بعد آخرسر میگه میخواستی مادرنشی خیلی ناراحت شدم ازدیشب باهم قهریم فقط گفت شب بخیر وخوابید رفت سرکار صبح‌زنگ هم‌نزده به نظرتون شب اومد چطوری رفتارکنم هم ناراحتم که قهریم هم ناراحتم که اصلا  قدر من و کارامو نمیدونه 

برو زیر پتو برا خودت برق خاموش کن تو اتاق بمون میاد منت کشی 😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو‌چیکارکنم گریه کنه

پس بی محلش کن باهاش حرف نزن دیگه میفهمه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بگو اگه تو انقدر دست و پاتو گم نمیکردی و پیشگیری میکردی من الان مادر نمیشدم

ناراحت نیستم از مادرشدنم‌ناراحتم ازاین که فکر میکنه من بچمو دوست ندارم و این همه بچه رو‌ترو‌خشک میکنم نمیبینه یه چی میگم و‌زود میبینه