دیشب خونه بابام با شوهرم بحثم شد من ۶ماهه زایمان کردم شوهرم صبح تاشب سرکاره تو بچه داری هم هیچ کمکی نمیکنه من شبا چون زیاد بیدارمیشم بعضی شبا کلافم سربچه غرمیزنم دیشب جلوی خانوادم میگه توهمش سربچه غرمیزنی میگم آره تونگه میداری بچه روبحث کردیمبعد آخرسر میگه میخواستی مادرنشی خیلی ناراحت شدم ازدیشب باهم قهریم فقط گفت شب بخیر وخوابید رفت سرکار صبحزنگ همنزده به نظرتون شب اومد چطوری رفتارکنم هم ناراحتم که قهریم هم ناراحتم که اصلا قدر من و کارامو نمیدونه
برو زیر پتو برا خودت برق خاموش کن تو اتاق بمون میاد منت کشی 😂
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥