2777
2789

من یک هفته لکه بینی دارم دکتر شیاف داده ولی قطع نشده هنوز . استراحتم  کامل هستم .ولی وقتی میشینم سر سفره یا بلند میشم سریع میبینم لکه میاد ازم. شماهم اینجوری بودین؟چکار کردین که قطع شد؟😢

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
عزیزم من اوایل بارداری ک تستم مثبت شد،بیشتر ترشحات قهوه ای داشتم،دکتر شیاف داد فک کنم تا ۲۰روز بعدش ...

شیش هفته هستم گلم خیلی ناراحتم یکم لکه خونی رنگم دیدم نمیدونم چرا قطع نمیشه ۱۲ساعت یه بارم میزارن شیاف.. تا راه میرم و میشینم میاد لکه .سه تا کیست دارم میشه بخاطر کیست باشه دلیل لکه بینیت چی بود ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیش هفته هستم گلم خیلی ناراحتم یکم لکه خونی رنگم دیدم نمیدونم چرا قطع نمیشه ۱۲ساعت یه بارم میزارن شی ...

نگران نباش،احتمالا بچت پسره،همون شیاف استفاده کن استراحت کن درست میشه،دکتر برای مت دلیل خاصی نگفت،بهم گفت احتمالا برای لانه گزینی باشه یا چون موعد پریودیه بدن طبق روال قبل یکم خون آزاد کرده،رابطه نداشته باش استراحت کن و شیاف بزن

نگران نباش،احتمالا بچت پسره،همون شیاف استفاده کن استراحت کن درست میشه،دکتر برای مت دلیل خاصی نگفت،به ...

عزیزم بچت دنیا اومده چند وقتشه اسمش چیه😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
عزیزم بچت دنیا اومده چند وقتشه اسمش چیه😍😍

بله پسرم ۵سالشه،و بقدری شلوغ و شیطونه ک حد نداره،الانم بهش میگم یکم آروم باش من بخوابم میگه چشم ولی میاره پفیلا میکنه تو دهنم ک نخوابم تنها بمونه