2777
2789

منم تنبلی داشتم بخدا فک کنم تو‌دوسالی ک‌باردار نشدم چهاربار انداختم دوبار هم به اجبار بقیه بود بنداز این دوس نداشتم بندازم چون تو ذوقم میخورد کلی ناراحت میشدم ولی خواست خدا این سد امسال باردار بشم منی که اصلا پریود نمیسدم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی ازسیکل هم سردرنمیارم میگن روز۱۴سیکل اقدام کن تخمک گذارییه چی چی یکی توضیح بده برام

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
منم تنبلی داشتم بخدا فک کنم تو‌دوسالی ک‌باردار نشدم چهاربار انداختم دوبار هم به اجبار بقیه بود بنداز ...

هیچوقت پریودنشدی؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

من دیگه بی بی نمیزنم

خیلی ضدحاله

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

وای چقد ازین صحنه بدم میاد منم هفته پیش شاهد این صحنه بودم و الان پریودم

به شوهرم گفتم دیگ بی بی چک نخرررر فوبیا گرفتم 

هر وقت‌ شکمم بالا بیاد میفهمم اگه حامله باشم 🫠😂