2777
2789

چیزایی که برای پوستتون استفاده میکنید بگید با برندش یا اگه خونگی هست طرز تهیه اش؟

چی پیشنهاد میدید؟

برای جوش از چه چیزی استفاده میکنید؟

جنسای چینی

ایمجز

وزه

بیوآکوا 

سنانا

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوم ویتالیر تونر گارنیر میسلار سیمپلترمیم کننده اونضد لک اکسیس وایضد جوش نتروژیناابرسان سیمپلزیر چشم ...

ضد جوش نیتروژنا رو امروز گفتم راضی بودی؟چطوری استفاده میکردی؟چند وقت بعد تاثیرشو دیدی

ضد جوش برایت مکس عالیه

واسه اسکراب هم خونه خودم صابون درست کردم

ریز رنده کردم ریختم تابه یکم اب ریختم کامل اب شد یه دو قاشق هم قهوه توی استکان دم میکنم اب زیاد نمیریزم جوری که خمیری بشه

بعد میریزم‌رو صابون اب شده بعد خوب هم میزنم ابش که کامل بخار شد میریزم تو قالب خودشو که گرفتم جدا‌میکنم نیم ساعت قبل جدا کردن بزار خوب سرد بشه

بعد استفاده کن واسه لک و جای جوش عالیه

ژل شستشو اسکالپیا 

آبرسان الیوکس و نوآکنه

ضدآفتاب مای فلویید

ضدجوش Accure کره ای و گاهی کلیندامایسین 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

شوینده پوندز و ی ایرانی هم دارم برند MND

تونر سیمپل

ابرسان سیمپل

مرطوب کننده نوتریژنا

هفته ای دو یا سه بار هم اسکراب نوتریژنا

ببین برای اینکه پوستت خوب بشه اگه مشکل هورمونی نداری فقط رو شوینده تمرکز کن

یچیز مناسب پوستت بگیر هر شب صورتتو بشور اگه پوستت چربه صبح ک بیدار میشی هم بشور

یه مدت مرتب استفاده کن میبینی نتیجشو

همه این جوش و اینایی ک میزنیم بخاطر الودگیه 

هر هفته روبالشیتو بشور با گوشی ک صحبت میکنی ب صورتت نچسبونش دست الوده هم ب صورتت نزن

اینایی ک گفتم صبر میخواد حداقل چن ماه باید صبر کنی ولی مطمئن باش نتیجه میده

بیو آکوا آشغاله صورتمو داغون کرد

حتما پوست حساسی داری من مشکلی ندارم با محصولاتش

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

عالیه این

چکار میکنه؟ جای جوش هاروام کامل میبره؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙