2777
2789
عنوان

دعوای خیلی شدید با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 65 پست
و منم باهاش بحث کردم و هی میگفتم که چرا اینقد گرم و صمیمی باهاش حرف زدی اونم قبول نمی‌کرد و منم از س ...

از چششافتادی انوقت میفهمی جه گندی زدی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا گفتم کمکم کنین بجون خودم دارم راست میگم

اگه راست میگی که خیلی بچه و رو‌مخی 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بعد از همه ی اینا از دیشب من بهش گفتم دیگه نمیخام باهات حرف بزنم و از دیشب باهم قهرم و بهم پیام ندادیم 

آخه مشکل من اینه که بهش گفته بودم که با این آدم گرم برخورد نکن ولی اون انگار اصلا به حرف های من توجهی نکرد 

خوب اول اینو بگم شاید هیچکس تو نی نی سایت به اندازه من درکت نکنه چون منم ادم حساسیم و خوب حق داشتی ناراحت بشی دقیقا واسه منم مشابه همین قضیه پیش اومده و دعوا بدی کردیم با همسرم ولی راه درستش اینه دعوا نکنی من خیلی دعوا کردم خیلی گیر میدادم تو نده خیلی عصبی برخورد کردم با همه چی ولی تو نکن الان روانم بهم ریختس همیشه عصبی و داغونم چون خودم به سر خودم اوردم