2777
2789
عنوان

توجه شوهر به خواهرش

486 بازدید | 38 پست

خواهر شوهر من در شرف طلاقه 

ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم و خواهر شوهرم ماهی یکبار (چند روز میمونه)میاد شهر ما گاهی برای دکتر گاهی برای خرید

شوهرم خیلی بهش توجه می‌کنه و اینا ولی به من نصف اون هم توجه نمیکنه گاهی هم که اعتراض میکنم میگه تو قلبت سیاهه خواهرمه دیگه اعتراض نمیکنم ولی قلبم واقعا شکسته الان هم بردتش آندوسکوپی و کلی براش وسایل و چای وعسل اینا آماده کرد از منم خواست برای خواهرش عصاره گوشت آماده کنم که کردم که با خودشون ببرن من زیادی حساسم یا شما هم ناراحت میشی از این میزان توجه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شوهر منم خیلی به خواهراش توجه میکنه🤦🏻‍♀️

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

طوری شده که حس میکنم نقطه ضعف ازم گرفته 

نسبت به منم اوایل خیلی خیلی توجه میکرد ولی دیگه اصلا

حتی الان هم موقع رفتن به دکتر رفتم بدرقشون ولی شوهرم مشغول اسنپ گرفتن بود حتی خداحافظی هم نکرد من کردم 

طوری شده که حس میکنم نقطه ضعف ازم گرفته نسبت به منم اوایل خیلی خیلی توجه میکرد ولی دیگه اصلاحتی الان ...

به همسرت نقطه ضعف نشون نده و مستقیم چیزی بهش نگو. 

میدونم سخته و نمیخوام شعار بدم ، وای واقعا سعی کن نسبت به این مسئله بی تفاوت باشی.

شما هم نسبت به خانواده خودت محبت نشون بده. 

آخه پس من چی من توجه نمی‌خواممیگه توام از داداشت بگیر

بذار این دوران بحرانی سپری بشه . ی لحظه فکر کن اگه زبونم لال شما تو این شرایط بودی زن داداشت برادرو اذیت میکرد خوب بود 

بذار این دوران بحرانی سپری بشه . ی لحظه فکر کن اگه زبونم لال شما تو این شرایط بودی زن داداشت برادرو ...

بخدا منم کاری ازم برمیاد دریغ نمیکنم ولی این زیاد اومدناش منو داره خسته میکنه