2777
2789
عنوان

جراحی کیست تخمدان 🥲

159 بازدید | 12 پست

من دو ماهی میشه که تصمیم گرفتم بچه بیارم ولی رفتم واسه آزمایشای قبل از بارداری که دادم فهمیدم کیست تخمدان دارم😔الان بزرگترین ترس زندگیم اینه که نتونم بچه دار شم دکترم خیلی ترسوند منو😭😭

چیکار کنم کسی اینجا این مشکلو داشته قبل حاملگی؟

عزیزم همچین میگی بچه‌ دار نشم حالا یه کیست تخمدانه دیگه خیلی چیز کوچیکیه من خواهرم اینجور بود بعد 6 ماه اوکی شد شاید دکترت اونقدر بلد نیستو قدیمی نیست واسه اینجور چیزا پیش هر دکتری نرو

کیست اگه داشته باشی پریودیت نامنظم میشه تا الان نشده بوده که بفهمی؟

راستی کدوم شهری؟

عزیزم همچین میگی بچه‌ دار نشم حالا یه کیست تخمدانه دیگه خیلی چیز کوچیکیه من خواهرم اینجور بود بعد 6 ...

خرم اباد لرستانم
من چندباری نامنظم شد پریودم زیر شکمم هم بدون دلیل درد میگیره بعضی موقعا
اره راست میگی اینجا دکترای معروف نداره نمیدونم پیش کی برم هیچکسو نمیشناسم به کسی هم نمیخوام بگم چون میخوام تا 3،4 ماهگی که قلب تشکیل میشه اینا فقط خودمو شوهرم بدونیم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرم اباد لرستانممن چندباری نامنظم شد پریودم زیر شکمم هم بدون دلیل درد میگیره بعضی موقعااره راست میگی ...

خانومی من خواهر جاریم چندسال بود باردار نمیشد اونم خرم آباد بود اتفاقا اینکه میگی دکتر معروف چندبارم اومد تهران رفت ولی به نتیجه نرسید .اما الان یه پسر 4 ساله داره
خودش میگفت کلا 7،8 ماه بوده اقدام کرده

خانومی من خواهر جاریم چندسال بود باردار نمیشد اونم خرم آباد بود اتفاقا اینکه میگی دکتر معروف چندبارم ...

تروخدا راست میگی؟😭
میشه لطف کنی یه آدرسی شماره‌ای چیزی بدی بهم از اون دکتر؟لطف بزرگی میکنی در حقم

تروخدا راست میگی؟😭میشه لطف کنی یه آدرسی شماره‌ای چیزی بدی بهم از اون دکتر؟لطف بزرگی میکنی در حقم

عزیزم دکتر کاملیا بیرانوند حیدری اسمشونه اینستا هم پیج دارن
ایشالا که زووود نینیتو بغل کنی منم دعا کنی😍

عزیزم دکتر کاملیا بیرانوند حیدری اسمشونه اینستا هم پیج دارنایشالا که زووود نینیتو بغل کنی منم دعا کن ...

خانومی پیج دکتر آیدیشو دارید بدید بهم؟
خدا خیرت بده حتما زنگ میزنم نوبت میگیرم😭❤️

خانومی پیج دکتر آیدیشو دارید بدید بهم؟خدا خیرت بده حتما زنگ میزنم نوبت میگیرم😭❤️

این ایدیشونه عزیزم dr.kameliabeyranvandheydari
خواهر جاری من بقیه دکترا گفته بودن که چون کیست داره باید تخمدانشو دربیاره کلا وگرنه تو حاملگی باعث میشه که زود بچه به دنیا بیاد ولی این دکتر برای اینکه تخمدانشو از دست نده کیستشو اول با دارو بعد با جراحی کامل درمان کرد اصلا هم تو بارداریش مشکلی پیش نیومد واسش

این ایدیشونه عزیزم dr.kameliabeyranvandheydariخواهر جاری من بقیه دکترا گفته بودن که چون کیست داره با ...

منم لرستانم یه بار رفتم پیش این دکتر که میگید چند سال پیش
البته من مجردم ولی یه مدت دارو داد مصرف کردم خوب شدم کامل

من پارسال درگیر بودم چندتا دکترهم رفتم و قرص ال دی و دارو مصرف کردم ولی جواب به درمان ندادم و گفته بودن اگه کیستت بزرگ بشه احتمال پاره کردن تخمدانت هست و اینکه اورژانسی بشی زیاده😓 .

رفتم پیش خانم دکتر بیرانوند حیدری برام جراحی کردن. خداروشکر تخمدان برام حفظ شد و به موقع عمل کردم و هیچ عوارضی هم نداشتم👌

خیلیا نصف شبی درد شکم شدید میشن اورژانسی میرن اتاق عمل و اون جراح عمومی یا دکتر زنان تو اون شرایط دیگه تخمدانت رو‌حفظ نمیکنن .تخمدان رو با کیستش درمیارن و تو میمونی با یک تخمدان و ناباروری و یائسگی زودرس و...

برای همین خیلی مهمه هم دکترت خوب باشه هم زودتر پیگیری کنی🙌