2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا نشد ک عروسی بگیرم

108 بازدید | 10 پست

بخاطر کرونا نشد ک عروسی بگیرم

اما لباس عروس پوشیدم و فرمالیته گرفتم

اما همچنان بعد ۵ سال هنوز دلم عروسی میخاد🥲

هربار میرم عروسی دلم میگیره و تا چند روز حالم گرفته س..

از من ب شما نصیحت اگه میخاید عروسی بگیرید حتی اگه پول ندارید وام بگیرید قرض کنید و عروسی رو بگیرید چون فقط ی بار میتونید لباس عروس بپوشید..

از پریشب ک رفتم عروسی باز دلم حسرتش ب یادش اومده🥹

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که میگی لباس پوشیدن دیگه چه حسرتی داری ؟تو این گرونی عروسی گرفتن فقط سالها گرفتاری بعدش درست میشه

اینکه ی مراسم خوب نداشتم😢

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

جاری من حتی لباس عروس هم نپوشیده 😓خودش چیزی نمیگه ولی هر وقت میاد عروسی معلومه حالش خیلی بده .هر وقت بهش فکر می کنم که حتی بدون لباس عروس و جشن مختصر رفته سر خونه اش از دست خانواده شوهرم و برادر شوهرم کفری میشم .واقعا ظلم بزرگی کردن بهش طفلک 

جاری من حتی لباس عروس هم نپوشیده 😓خودش چیزی نمیگه ولی هر وقت میاد عروسی معلومه حالش خیلی بده .هر وق ...

من ک لباسم پوشیدم ولی حسرت مراسم تو تالار رو دارم

حسرت رقص با دوستام و خواهرم

جاری من حتی لباس عروس هم نپوشیده 😓خودش چیزی نمیگه ولی هر وقت میاد عروسی معلومه حالش خیلی بده .هر وق ...

من میخاستم عقدمو تالار بگیرم اما خانواده شوهرم نذاشتن و مخالفت کردن

هروقت یادم میاد ازشون متنفرم میشم

من میخاستم عقدمو تالار بگیرم اما خانواده شوهرم نذاشتن و مخالفت کردنهروقت یادم میاد ازشون متنفرم میشم

جاری منم همیشه انگار ازشون ناراحته و کینه داره .خب حقم داره .واسع منم خواستن جشن نگیرن پدرم قبول نکرد .البته کل خرج عروسی شوهرم داد اونا حتی کادو هم ندادن 

منم نگرفتمولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر تایید میکنم تصمیممو

هرکسی ی تصمیمی داره

ولی من پشیمونم

حتی بدتر اینکه عقد درست و درمونی نداشتم