بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام بی بی گل منو که میشناسی میخواستم منم مثل شما چشم سومم باز بشه راستش بین یه دوراهی موندم😪 کسی رو جز شما نداشتم که واقعن قبولش داشته باشم وحرفش برام حجت باشه میشه سوال ام رو جواب بدی🙏😭 راستش تو همین مسیربیداری چشم سوم بودم که باشخصی به اسم آیدا اشنا شدم که در ترکیه زندگی میکنه به وسیله ریکی که میگن انرژی الهی است از دوربهم انرژی میده وتمرین برای چاکراه ها .موندم (تمرین های گذشته خودم رو انجام بدم یا از آیدا کمک بگیرم؟ کدومش درسته ؟
آیدا با آموزش ۴ سطح ریکی باعث میشه به خود برترم وصل بشم وکندالینیم فعال شه.وخودش هم با خود برترش یکی هست ومیگه ریکی انرژی هوشمند الهیه که من سطح ۱ رو فعلا ازش گرفتم. من جز تو کسی رو ندارم.لطفا توروخدا🙏هرموقع پیامم را دیدی جواب بده
هروقت پیاممو دیدی جواب بده🙏ایا به صلاحمه یا نه؟ آموزش ریکی تقریبا میشه گفت مثل یه انرژی درمانگرمیشم . شمام جای مادرم میشه راهنمایی ام کنی ریکی برام خوبه یا مسیر قبلیم که خودم تنها بودم میخواستم با مدیتشن چاکراهامو پاکسازی کنم کدوم راه درسته😵🙁
سلام فقط با ذات پاک خودت به چیزی که میخای میرسی نه با نیرو و تلاش کس دیگرنباید فقط هدفت باز شدن چشم ...
سلام پس دیگه ریکی رو ادامه ندم ؟ نظرشما برام خیلی مهمه صلاحم درش نیست ؟.اخه اگه ادامه بدم میشم یه انرژی درمان گر.بدنم کانال ارسال انرژی میشه و با خودبرترم وصل میشم واگه خودبرترم صلاح ببینه چشم سومم روباز میکنه من دیگه فقط هدفم چشم سوم نیست .اینجوری میتونم دیگران هم با انرژی دادن درمان کنم.