2777
2789
عنوان

نگرانی از مادر پیر

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 51 پست

تاره میگم خدا نخواد نمیشه

کسی بمن شک نداشت

مگر شیطان 

بازم برای پیریش بار سوم ازدواج کرد

می‌دونستن ازش ای وی اف درمان نمیخواد

بدون اینکه بپرسم  چون مثل من خل کسی پیدا نمیشد

ولی از اولی

و دومی هم من بودم که همه درمان کردن براش

سومی واسه پیری

واقعیت بود باز ننش خواست چراغ خونش روشن شه گفت برو ازدواج کن

پسارسال ادر فهمیدم

بعد ادر ۱۴۰۲ فوت

عمرش بدینا نیومد

افسرده بود پولدار 

و مسافرتی

و لی زندگی کن نبود. دیگه همه می‌دونستن 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

همسن

من 13سال ازم بزرگتره طوری ک بعضیا مارو بجای پدر دختر اشتباه میگیرن منم کمتر از سنم نشون میدم برا همین با خودم بارها فک کردم کسی ک 53سالشه حوصله بچه داری داره بعد همش تو این شهر غریب گردن خودمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 13سال ازم بزرگتره طوری ک بعضیا مارو بجای پدر دختر اشتباه میگیرن منم کمتر از سنم نشون میدم برا همی ...

قبلی پارسال ۵۰ فوت کرد

الان ۵۱ سالش بود اگر می بود ت. این دینا

متولد ۶۲

فوتش باعث شد مابقی مهریه یکجا بگیرم

خب بهتر ک گرفتی مهریتو بنظرت فکره من در مورد بچه دار نشدن درسته تو این سن سال همسرم

اره حقم بود

اگر زنده بود که 

۲۵ رسید داشتم ازش

هر پنج ماه کی میخواست بده 

فکرکن تو ی ۱۱سال قرار یود بده

تا ۱۴۱۰ اگر درست بگم رسید هاش یود

۵تاشو زنده بود تو اون دوسال ونیم داد

اینجوری همشو گرفتم

اگه یک طرفه نپیرفتم  میرفتم ۱۲۴تا رو توی سالها میداد !!!

واسه طول کشیدنش قید ۱۲۴تا که خورد خورد میخواست بده زدم

واسه همین توافقی جدا شدم

که آزاد باشم

اره حقم بوداگر زنده بود که ۲۵ رسید داشتم ازشهر پنج ماه کی میخواست بده فکرکن تو ی ۱۱سال قرار یود بده ...

از پدرش 

ضربتی گرفتم

گفتن تازه مرحوم شده  چه زود اقدام کردی ن!!

خب بهتر ک گرفتی مهریتو بنظرت فکره من در مورد بچه دار نشدن درسته تو این سن سال همسرم

میگم رکب ز د

من دلم سوخت واسه عقیم درمان کردم

میگم خدا نخواد نمیده

هرچقدر راهای پیشرفته روز دنیا رو بری

می بین ی نمیشههههههه

پس حقم بود مهریه م

گریه م گرفت ‌‌‌‌....مامانم تنها دلیلی که میتونم به زندگی ادامه بدم ...الان ۵۲ سالشه ....ولی میدونم اونم زود پیر میشه...کاش قبل اینکه اون روزا رو بخام ببینم تو این دنیا نباشم....هر چند خودمم یه مادرم ‌‌.اما واقعا نمی تونم  درد و پیری مادرم رو ببینم..

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

گریه م گرفت ‌‌‌‌....مامانم تنها دلیلی که میتونم به زندگی ادامه بدم ...الان ۵۲ سالشه ....ولی میدونم ا ...

دخترم ۶سالشه انقدددر  گاهی به ستوه میاره منو که میگم‌ بعدا یادش میمونه و افسوس میخوره؟

وقتی ۳۰سالش بشه من ۶۳سالمه.من‌این سنی‌مامانم رفت...خیلی سختمه...

میگم‌گناه داره من بمیرم...

میگم رکب ز دمن دلم سوخت واسه عقیم درمان کردممیگم خدا نخواد نمیدههرچقدر راهای پیشرفته روز دنیا رو بری ...

خیلی بد تایپ‌میکنی اصلا ادم نمیفهمه چی میگی.

بعدم‌چه ربطی به موضوع تاپیک داشت😐

خیلی بد تایپ‌میکنی اصلا ادم نمیفهمه چی میگی.بعدم‌چه ربطی به موضوع تاپیک داشت😐

با فتانه بودم

که فهیمد

تو هم برو به کارات برس بچه