2777
2789
عنوان

نگرانی از مادر پیر

565 بازدید | 51 پست

هرچی بزرگ‌تر می‌شیم، بیشتر متوجه تغییرات مادرامون می‌شیم. اون دستی که همیشه قوی بود، حالا لرزش داره، صدایی که همیشه پرانرژی بود، حالا خسته‌تر شده. نگرانی از سلامت، تنهایی و حال دل مادر، چیزی نیست که راحت بشه ازش گذشت. 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو فکر بردیما

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

دیروز به دستای مامانم نگا کردم

رفتم تو فکر

چقدر دستاشو دوس دارم

چقدر مهربونه

به این فکر کردم که هیشکی مث اون مهربون نیست 🥺

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

منم میشم ۵۹ساله پسرم میشه ۲۰ساله.  الان ۳۹سالمه

پسرم ۸ماه سه

تا به الان خوب بودم انگار نه انگار ۳۹سالمه

م دلم این طوریه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

تو این سن بچه داری واست سخت نیس عزیزم

سختی واسه همه هست 

همش بع سین ه هست

اگزما ش شدید شده

من خودمو همیشه بچه دیدم

همش کم دیدم

هرکی دیده گفته ۱۰ سال کمتر میزنی

ازدواج دومم هست

ازدواج اولم یعد سه سال زندگی

بچه دار نمیشد دست پیش گرفت ..

بعد سه. سال زندکی جدا شدم

دو سال جدایی

مجدد اسفند ۱۴۰۱ عقد

و مرداد زیر بک سقف

و ابان منوجه بارداریم شدم

خرفت یکجوری بود

مامان طور 

زنونه نبودم نبستم

بعد زایمان همچی بهم میریزه

حرفت بد بود

سختی واسه همه هست همش بع سین ه هستاگزما ش شدید شدهمن خودمو همیشه بچه دیدمهمش کم دیدمهرکی دیده گفته ۱ ...

منم دقیق شرایطم مثه خودته ازدواج دوممه از ازدواج اولم ی دختر دارم ک الان دیگه بزرگ شده اما از از ازدواج دومم تو این چند سال باردار نشدم منم 39سالمه دکتر می‌گفت چن سال پیش احتمالا چون سزارین بودی قبلا لوله ها بسته شده گف عکس رنگی بگیر دنبالش نرفتم حس میکنم دیگه تو این سن حوصلشو ندارم با مشکلاتی ک قبلاً داشتم

بعدم ۳۹سال غول ساختی ازش

اونم من که بچه دوستم

تا بح حال بچهدها ی اطراف بازی میگردم بعل

تو هر سنی

بچه بازی

و کودک درون فعال

حالا شبانه روز وقتم با بچا خودمه

منم دقیق شرایطم مثه خودته ازدواج دوممه از ازدواج اولم ی دختر دارم ک الان دیگه بزرگ شده اما از از ازد ...

گفتم همه بچه طورم

هم بچه نداشتم

همه مجردی م زیاد بود

با اول ۲۳ بودم با اون قبلی 

که عقیم بود ازدواج کردم ای وی اف با دروغ اومد

درمان که گفتم آنجا م دادم

خدا بهش نداد

قبل منم زندگی مشترک ۱۰ سالشه خراب کرده یود

شانسش خواست امتحان

کنه با من دختر که همچی م سالم بو 

نمیدونم طولانی بعد اون همه خواستگار نشدن ک نخواست

نوبت اون ۴۳ ساله کارمند شد

پارسال فوت کرد تو ۵۰ سالگی

با تویی که زایمان داشتی فرق داره

و همم مجدد مجرد شدم مثل دختر مجرد می دیدن 

واقعیت میگم 

حتی خواستگار ۲۵و ۲۶ پیدا شد

مامانش فکر کرد ۲۳ تا. ۲۵م

اردیبهشت پیارسال تو پارک

که جدا شده بودم هنوز ازدواج مجدد نکره بودم

اسفند ش عقد کردم

گفتم همه بچه طورمهم بچه نداشتمهمه مجردی م زیاد بودبا اول ۲۳ بودم با اون قبلی که عقیم بود ازدواج کردم ...

با اون ۳۲ سالم بود موقع ازدواج قبلی م

اصلاح پیام بالا