2821
2789
عنوان

از همسرم متنفرم

298 بازدید | 26 پست

سلام روزتون بخیر 

من ۱۰ ساله ازدواج کردم اما عین ۱۰ سال روز خوش ندیدم،

اصلا همسرم دوست ندارم .

از روز اول هر راهی بگین رفتم که بشه فقط دوستش داشت 

بد دهن هست بی تربیت هست ، تیپ و ظاهرش رو که اصلا نپسندیدم.

بعد ازدواج هم فهمیدم از حموم رفتن فراریه هفته ای یک بار ب زور میره یا وقتی ک مجبور باشه میره !!

مدام بو عرق بد میده . پر توقعه پروعه به من خانوادم فوش میده .  هرچی بهش محبت بگین کردن هرراهی ک بگین رفتم ک زندگیم بهتر بشه اما نشد !!! بدتر توهم زده که خیلی ادمه خاصیه ک من این همه دنبالشم 

با هر دعوا میگه گمشو برو خونه ننت همین الان گمشو برو.

هرچی میگم ادم باش حرف دهنت بفهم میگه تو لیاقتت همینه 

خواهرش باش بحث کرد ک به زنت احترام بزار برگشت جلو همه به خواهرش گفت تو خفه شو ب تو مربوط نیست!!! در این حد بیشعوره 

ازدواجمم زورکی بود مامانم گیرداد ک پسرخوبیه زنش شو اینقدر در گوش من خوند که گفتم باشه حتما تحفه ی خوبیه!!

الان یک دختر ۷ ساله دارم واقعا کنارش زندگی نمیکنم فقط روز رد میکنم .

دربست در اختیار مامان و خواهراشه مدام برا اونا وقت میزاره خرید داشته باشن میره چیزی بخوان بگیرن میره .

اما ب من میرسه فقط شکم و زیرشکمشو میخاد تامین کنه 

بلایی سرم اورده ک میاد سمتم تمام ۴ستون بدنم میلرزه

تمام ابن بدبختیا مجبورم تحمل کنم بخاطر دخترم ، اما دیگه خسته شدم دلم میخواد جمع کنم برم ... کاش یکی بام صحبت میکرد.

عه من کی مامان شدم؟ یعنی کی اینقد بزززرگ شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم واقعا سخته 

کاش میتونستین برین پیش تراپیست

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹6 هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

واقعا سخته ، صبر زیادی داری🫂

دعا کن برام خیلی خسته م ... ب خانوادمم میگم جدا شم میگن بچه ت گناه داره ... بچت فلان بچت بهمان ! اصلا نمیبینن تو اتیشم

درآمدی داری؟ یا میتونی سرکار بری؟ خونوادت حمایتت میکنن؟

درامد دارم اللبته نمیزاره برم سرکار با گوشی تو خونه کار میکنم خدا وشکر بدنیست ... جدا بشم حتما میرم سرکار از نظر کارکردن به کار زرنگم زود یادمیگیرم

عزیزم واقعا سخته کاش میتونستین برین پیش تراپیست

نمیاد بهش میگم بریم 

میگه تو روانی تو دیونه ای ب من چه ! من نمیام!

منم همینطور البته شوهر من فقط درغگو و پنهانکاره الان تو فکرم جمع کنم برم منم بعد ده سال واقعا دیگه نمیکشم

مثلا من بهش میگم داغونم از بیرون غذا بگیر میگه ندارم اخرسرم بعد ی عالمه دعوا میگیره هابعد میبینم ده تومن زده برا داداشش

انقد فیلم بازی میکنه خستم کرده

همیشه میگه ندارم ولی داره

ی بغضی گلومو گرفته میخوام خفه بشم

دعا کن برام خیلی خسته م ... ب خانوادمم میگم جدا شم میگن بچه ت گناه داره ... بچت فلان بچت بهمان ! اصل ...

واقعا بچه آسیب میبینه ، البته الان هم توی محیط آسیب زایی هست ، انشالله خدا کمکت کنه ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

منم اینقدر از آدمای پر رو و خسیس و بچه ننه بدم میاد که خدا میدونه😑

کاش راهکار بدید.

من خیلی دوست دارم جدا شم اما میترسم ازینکه دخترم نزارخ ببینم هم اینکه بعدش برام بدتر بشه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز