2777
2789

تاپیک قبلی گفتم چه سرم اومده! خیانت و رها شدن یک سمت وقاحت و بی معرفی نفهمیدن سیاه کردن زندگی من یک سمت شرمندگیم جلو خانوادم یک سمت ۳ سال از ۶ صب تا ده شب جونی نکردن یک سمت حسرت کارا هایی همین ادم برای من نکرد ولی برای اون کرد یک سمت دارم میمیرم قلبم داره اتش میگیره کاش دختره ولش کنه بره با کسی دیگه ازدواج کنه بگه اون مرده بهتر از تو تا داغ سوختن منو بفهمه بدونه چه زجری میکشم از اوب نقشه داشت از اول همه حرفاش دروغ بود ولی جلو چشممم با بدبخت کردن من داری جشن خوشبختی میگیره بهم گفتن کارت دعوتم برات میفرستیم تمام اینارو تو چند دقیقه فهمیدم وقتی داشتم جون میدادم داشتن منو له میکردن وقتی من داشتم خون گریه میکردم حتی ناراحت نشدن تمام بدنم میسوزه

مگه چه تحفه ای بود دوتا هرزه خوردن ب تور هم. جداشو برو دنبال زندگیت بیخیال حرف مردم،اونا اگر بلد بودن زندگی خودشونو درست میکردن خودتو نباز ب کوری چشمشون قوی ادامه بده بخدا ارزش نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم به خاطر اتفاقی که برات افتاده

ولی به این فکر کن که چقدر خدا دوستت داشت که جلوی ازدواج تو با اون آدم عوضی رو گرفته

میدونم الان هیچ حرفی آرومت نمیکنه ولی بدون تنها برای مرگ و بیماری هست که هیچ علاجی نیست

زندگیت رو بکن و شکر کن که سلامتی

امیدوارم هر چه زودتر این آدمها برات خنثی بشن