2777
2789

شش ماهه ندیدمش ، دلم خونه قلبم داره منفجر میشه..

کاش یه پیام می‌داد یه زنگ می‌زد حداقل صداشو می‌شنیدم..

همش خاطره هامون تو ذهنم مرور میشن..

خدایا آخه من که همه کار کردم برگرده تو هم یه کاری کن برام، نذار ازم بگیرنش، فرصت به آدم خراب و خیانتکار و ظالم نده نذار دست ببره تو سرنوشتم و اونو ازم جداکنه، من که هیچ وقت بنده بدی نبودم تو به دشمنم داری فرصت میدی..

کمکم کن دارم دق میکنم از دوریش ، مثل شش ماه پیش که دعا کردم و تونستم ببینمش بازم یه کاری کن🥺

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همراهتون باشه 

اگه طلسم و دعای جدایی براتون انجام داده باشن برطرف میشه

گوگل در موردش سرچ بزنید

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی.. وابسته شدی بهش؟

بیشتر از یه عشقی ساده و وابستگی ، یه سال و سه ماهه زندگیم داغون شده به خاطرش

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

من نمیخواستم بره این کلافم کرده زندگیمو میدم ک فقط برگرده...

آخ چاوشی نمک پاشید رو زخمم، اکسپلور میبینم رد میکنم که مبادا دوباره گریه کنم

حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همراهتون باشه اگه طلسم و دعای جدایی براتون انجام داده باشن برطرف ...

آخه هزینشو ندارم..

بعدم اونی که دعا میگیره برامون دست بردار نیست که😭

فقط با مرگ اون آدم من به عشقم میرسم، بمیره و دیگه نتونه دعا بگیره

آخه هزینشو ندارم..بعدم اونی که دعا میگیره برامون دست بردار نیست که😭فقط با مرگ اون آدم من به عشقم می ...

حرز داشته باشی هر دعایی بگیرن باطل میشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

ب خودت برس تمرکزتو از اون بردار پیشرفت کن برمیگرده تا انرژی بهش بدی فکر کنی نمیاد

کار من سخت تر از این انرژی ارسال کردناس..

گره کور خورده عشقمون، دو تا آدم درست تو زمان اشتباه..

هیچکس درکم نمیکنه مگه این که اونی کشیده همچنین دردیو بفهمه 

حرز داشته باشی هر دعایی بگیرن باطل میشه

دعای جدایی نمیگیره که، بیشتر دعای محبت میگیره اونو بکشونه سمت خودش 

خدا میخوایی یا غول چراغ جادو؟

اگه که خدا رو صدا میزنی که به نظرم خدا میگه آروم باش و برو بشین سرجات و به زندگی ای که بهت دادم برس،از نعمت‌هایی که بهت دادم استفاده کن، روی پیشرفت خودت تمرکز کن و مطمئن باش بهترین رو برات مقدر کردم

اینقدر به زمین و زمان زدنت فقط آتو دست فرصت طلبها دادنه دوست داشتن هم آداب و احترام داره آلوده به بعضی کارها و چیزها نیس

کسی که با دعا و ... بیاد با دعا هم میره

تند حرف میزنم که بهت بربخوره و از خواب غفلت بیدار بشی