2777
2789
عنوان

خواهرم هیجده سالشه میخواد بره کنسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 5607 بازدید | 180 پست

بزارین بره 

به اجبار تو خونه نگه داشتنش اثرات خیلی بدتری داره تا اینکه بزارید بره کنسرت 

18 سالم اونقدرا بچه نیست

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ سال خب بچه نیست ک 

من ۱۴٫۱۵ سالگی هم رفتم چیز بدی نیست نزارین فردا عقده شه واسش یا دلسرد شه و پیش دوستاش غرورش خورد سه نهایت خودتم باهاش برو 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

اره ۱۸ سالشه بچه ک نیستتوم لطف‌کن سرت تو کار خودت باشه

من به عنوان خواهر بزرگترش و حقی که برگردنش دارم و بزرگش کردم اجازه دارم عزیزم شماهم لطف کن نذار بیجا نده

نگرانم که به تو هدیه کنم شعرم را، و تو آن را به کسی وای ولش کن اصلا

ن نزارید من رفتم پسر و دختر قاطی می‌شن و داخل شلوغی همه کار میکنن...

وا تو عمرتون کنسرت نرفتین که اینو میگین مگه خارجه

صندلی داره همه هم عین تئاتر و سینما نشستن هیچ کس نمیتونه برقصه حتی!

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
18 سال که دیگه بچه نیس

بچه نیست ولی دختره داداش

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

تو این وضعیت خراب و فاسد جامعه معلوم نیست کودوم ننه قمری کنارشون بشینه یا توی مسیر به این طولانی این ...

تا کی میخواید درون منجلاب قرارش بدین و حبسش کنید اخر باید با واقعیت ها و ارتباطات جامعه اشنا بشه و خودش یادبگیره از خودش دفاع کنه! 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷