2777
2789

مگ میشه  تو یه هفته آدمی جونش برام در میاد اینجوری تغییر کنه خیانت هم ک نمیکنه 

از خدا میخوام خونش تو آتیش بسوزه دلش آتیش بگیره هر روز یه بلایی سرش بیاد اونی ک اینکارو کرده 

مگ سرکتاب گرفتی مطعمن حرف میزنی 

واسه منم دعا گرفتن جدا شدم ولی ایجوری دیگ نفرین نکردم خیلی بده نفرینت 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به دعا اعتقاد دارید ؟!

دعانویس اگه دعاش میگرفت خودشون اونجوری تو فلاکت دست و پا نمیزدن 😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مگ سرکتاب گرفتی مطعمن حرف میزنی واسه منم دعا گرفتن جدا شدم ولی ایجوری دیگ نفرین نکردم خیلی بده نفرین ...

سرکتاب نگرفتم ولی تو به هفته این آدم از این رو به اون رو شده مگ میشه مطمعنم دعا گرفتن 

چقد بد نفرین میکنی خواهر من نکن انرژی منفی نفرین به خودتم برمیگرده نکن عزیزم ازکجامیدونی کسی دعاکرده شاید رفتار خودت باعث شده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

دعا کجا بود ! 

نامزدت سرد شده گردن مردم ننداز عزیز !

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

شاید نگرفتن خودت فکر میکنی بخدا مردم الان تو این گرونی انقدر هم بیکار نیستن برن خرج دعا نویس کنن

😂 حق 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

واقعا به دعا اعتقاد دارید ؟!دعانویس اگه دعاش میگرفت خودشون اونجوری تو فلاکت دست و پا نمیزدن 😂

اره اعتقاد دارن بعضیا 

منم دارم

اره طلسمای شیطانی یه ودی الان پر شده بین مردم 

تا ب چشم نبینید باور نمی‌کنید

منم باور نداشتم  

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید