2777
2789
عنوان

برای محافظت

287 بازدید | 42 پست

آیاتی ڪه تمام ضرر و بلا را از شما و خانوادتان دفع می ڪند

💠✍🏻 آیاتی ڪه اگر آنها را بخونین ڪسی نمیتونه بهتون ضرر برسونه یا درحق شما حرف بدی بزنه این آیات را باید به صورت منظم و مداوم بخونین ڪسانی ڪه همیشه دورو برشان آدمهایی هستند ڪه به آنها ضرر می رسونند یا براشون بلا بوجود میارند حتما هر صبح و شام این آیات رو بخونین تا ازضرر و بلاے آنها در امان باشیدهر روز صبح بعداز نماز  وشب بعداز نماز عشاء  ۷بار خونده بشه

🍃🍂قُلْ لَنْ یُصِیبَنَا إِلَّا مَا کَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلانَا وَعَلَى اللَّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (۵۱) سوره التوبه

🍂🍃وَإِنْ یَمْسَسْکَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا کَاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ وَإِنْ یُرِدْکَ بِخَیْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ یُصِیبُ بِهِ مَنْ یَشَاءُ

مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ (۱۰۷) سوره یونس

🍃🍂وَمَا مِنْ دَابَّهٍ فِی الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَیَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا کُلٌّ فِی کِتَابٍ مُبِینٍ (۶) سوره هود

🍂🍃إِنِّی تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ رَبِّی وَرَبِّکُمْ مَا مِنْ دَابَّهٍ إِلَّا هُوَ آخِذٌ بِنَاصِیَتِهَا إِنَّ رَبِّی عَلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ (۵۶) سوره هود

🍂🍃وَکَأَیِّنْ مِنْ دَابَّهٍ لا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللَّهُ یَرْزُقُهَا وَإِیَّاکُمْ وَهُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ (۶۰) العنکبوت

🍂🍃مَا یَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِنْ رَحْمَهٍ فَلا مُمْسِکَ لَهَا وَمَا یُمْسِکْ فَلا مُرْسِلَ لَهُ مِنْ بَعْدِهِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ (۲) سوره فاطر

🍃🍂 وَلَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ لَیَقُولُنَّ اللَّهُ قُلْ أَفَرَأَیْتُمْ مَا تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِیَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ کَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِی بِرَحْمَهٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِکَاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ عَلَیْهِ یَتَوَکَّلُ الْمُتَوَکِّلُونَ (۳۸) سوره الزمر

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

📿( خـواص آیت الکرسی )📿

👈 هنگام خارج شدن از منزل

🔹هفتاد هزار فرشته نگهبان شما خواهند بود

👈هنگام ورود به منزل

🔻قطحی و فقر هرگز به منزل تان نرسد

👈بعد از وضو

🔹هفتاد مرتبه درجه را بالا می برد

👈قبل از خواب

🔻فرشته ها تمام شب محافظ شما باشند

👈بعد از نماز واجب

🔹فاصله بین شما و بهشت فقط مرگ می شود

📚 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لینک گروه ایتا رو میخاستم بزرگوار حاجت دارم

سلام عزیزم درخواست دوستی بده

بزرگوارید .من آقا هستم !

اها مدیرش آخه آقا نمیذاره بیاد گروه ولی حاجتتو بگو میگم بفرستن کربلا

اها مدیرش آخه آقا نمیذاره بیاد گروه ولی حاجتتو بگو میگم بفرستن کربلا

بسیار خوب متشکرم ازتون الهی خیر ببینین

شفای مادرم فاطمه 🍀

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

بسیار خوب متشکرم ازتون الهی خیر ببینینشفای مادرم فاطمه 🍀

چشم حتما میخاید ختم بذاریم براشون؟ 

آبجی تو رو خدابرای منم دعا کن یه کاری کن تورو خدا از دست شوهرم روانی شدیمبچه هام از دست بد اخلاقی بد ...

چشم عزیزم دعات میکنم انشالله حاجت روا باشی

آبجی تو رو خدابرای منم دعا کن یه کاری کن تورو خدا از دست شوهرم روانی شدیمبچه هام از دست بد اخلاقی بد ...

اسمتو چی بذارم

میشه حاجت منم بگید ممنون

عزیزم ایتا نداری توروه بگی ؟یا من بذارم ؟