2777
2789

وقتی صبح بیدار بشید حاضری بزنید و شب گزارش کار بدید و تا یه ماه ادامه بدید بهتون یه میلیون میده و به خودم داده و فیکم نیست و مدرکشم دارم هیچیم نمیخاد فقط دیسپلین واسه یه مشاور معروفه نه پولی میدید و نه هیچی 

کسی خواست درخواست بده 

برای ربات درس خوندنمون چه سودی داره پول میده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باعث میشه شما اون شخص بشناسید و اگه خواستید مشاورتون شه که من توصیه نمیکنم چون خیلی گرون میگیره😂🫠

اهان

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

لینکشو همینجا بفرست خب چرا درخواست بدیم

بعد اینکه فقط باید درس بخونیم؟ کار دیگه ای لازم نیست؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

میشه توضیح بدی بیشتر ؟ مگه میشه یکی برای پیشرفت من پول بده؟

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

اسمشو بگین

لینکشو همینجا بفرست خب چرا درخواست بدیمبعد اینکه فقط باید درس بخونیم؟ کار دیگه ای لازم نیست؟

عزیزم شما یه لینک بزار بفرست ببینم میزاره؟نه میگه مجوز درج لینک ندارید 

نه فقط صب باید حاضری بزنید و شب رو برگه گزارش درسی بنویسید و بفرستید