2777
2789
عنوان

پارتنر زبان میخام

337 بازدید | 13 پست

کسی هست ک زبانش در حد متوسط باشه و بخاد واسه تافل بخونه؟؟؟ اگه کسی یا کسایی هستن لطفا بیاید باهم باشیم و از اطلاعات هم استفاده کنیم و انگیزه بگیریم .

بعد عید که دخترم کمی بزرگتر شده می‌خوام چن تا موسسه سر بزنم برا تدریس

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تافل داری شما؟ مدرکت چیه؟

امتحان تافل ندادم

چهار پنج سال کلاس رفتم بعدش هم فیلم دیدم و موزیک.میتونم صحبت کنم

تدریس هم خیلی به تقویت زبانم کمک کرد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
امتحان تافل ندادم چهار پنج سال کلاس رفتم بعدش هم فیلم دیدم و موزیک.میتونم صحبت کنم تدریس هم خیلی ب ...

اگه براتون زحمتی نیست میتونی منو راهنمایی کنی ک از چ کتابی شروع کنم؟ کتاب ۵۰۴ رو دارم .اون خوبه بخونم؟

اگه براتون زحمتی نیست میتونی منو راهنمایی کنی ک از چ کتابی شروع کنم؟ کتاب ۵۰۴ رو دارم .اون خوبه بخون ...

عالیه این کتاب من فلش کارتشو دارم

من با فیلم و موزیک خیلی پیشرفت داشتم ترجمه متن اهنگو از نت می‌گرفتم و اینکه با دخترعموی انگلیسی میحذفیدم که خیلی تاثیر داشت.speaking و لغت خیلی مهمه تو زبان

عالیه این کتاب من فلش کارتشو دارم من با فیلم و موزیک خیلی پیشرفت داشتم ترجمه متن اهنگو از نت می‌گرف ...

خب من الان این کتاب رو خوندم بعدشم چی بخونم؟؟ میشه درخواست دوستی بدم؟

خب من الان این کتاب رو خوندم بعدشم چی بخونم؟؟ میشه درخواست دوستی بدم؟

اره عزیزم.

کتاب grammer in use برای تقویت گرامر