یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
یه مکان زیارتی هست تو شهرمون هر وقت دلم از تمام دنیا گرفته باشه بچه هارو میسپارم به شوهرم خوراکی میخرم میرم اونجا خلوت میکنم دعا میخونم نماز میخونم خوراکی میخورم یه بازارچه کوچیکم داره
بهترین مکان امن من روبروی تی وی... با همه کنترلها... یه سینی چای و اسمارتیز و یه کرانچی نمکی و ماست و موسیر... و کسی هم خونه نباشه خودم باشم تنهای تنها
من خونه خودم بزار بهم بگن از بس نرفتی بیرون داری باد میکنی ولی برام مهم نیست من تو خونه بابام هیچ خوشی نکردم ولی اینجا دوتا بچه وی شوهر دارم که خیلی زحمت میکشه اینکه زورش به رورگار نمیرسه اون مقصر نیست خونه بابام خونه من نبوده ونیست نقطه امن من همین جاست