من هرکاری میکنم صبح نمیتونم از خواب بیدار شم میخوابم تا ساعت ده یازده من باید درس بخونم کنکور دارم هدفم هم واقعا برام مهمه هوش خوبی دارم تلاشم هم خوبه ولی همین که دیر از خواب پا میشم کلا نا امیدم میکنه دیگه کل روز درس و ول میکنم حالم خیلی بده 😭😭 به خاطر خواب دارم آیندمو خراب میکنم واقعا متاسفم برا خودم 😭😭😭😭از شدت استرس نمیتونم آروم بگیرم هر روز وضعم همینه خیلیییی ناراحتم خیلییی 😭😭😭😭
وای منم سال کنکورم این شکلی بودم انقد خوابم میومد یعنی واقعا غیرعادی بودش
سعی کن صبح زود بیدار شو آلارم چندتا بذار برو دوش بگیر یکم ورزش کن و صبحونه بخور قهوه بخور تا انرژی بگیرید و خودت رو مجبور کن به درس خوندن و از گوشی استفاده نکن
هدفت برات مهم نیس اگ مهم بود بلند میشدی... بعدشم ب یکی از اطرافیانت بگو مرتب صبح بیدارت کنه... از ۸ صبح مثلاااا... برای خودت برنانه ریزی کن... یدفعه صبح زود بلند نشو.. اول صبح تا ۹ بخواب بعد ی مدت ۸ صبح بلند شو ببین اولش سخته... بعد از یک ماه بدنت عادت میکنه ب صبح زود خودش بلند میشه... خودت باید دلت برای خودت بسوزه با گریه کردن و حرف زدن فایده نداره عمل کن عمل
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.