2777
2789
عنوان

برای بچه هاتون کارت بانکی پاسارگاد بگیرید کاملا رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 69 پست
برای خودت بلو بانک یا همون کارت بانک سامان گرفتی یا نه؟

اگر نگرفتی اونم کد دعوت دارم من هشت نفر دعوت کردم میخام دو نفر دیگه هم دعوت کنم ک بشه ده تا کارت مشکی بگیرم 

کلا بنظرم بلو برکت داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم

پس ی دونه بگیر برای خودتم خیلی خوبه همه مدیریت ها رو داره قشنگ میگه از کجا چقدر خرج کردی و وام هم میده 

من رنگ قرمز انتخاب کردم ک میگن برکت داره کلا .. الآنم کد دعوت اونم برات میفرستم 

این هدیه بازکردنی است

دوست گرامی، شما از طرف یک دوست  عزیز به بلو دعوت شده اید.

روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلو را نصب کنید.

کد «NKF5LY» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.

بلو؛ بانک، ولی دوست داشتنی

برنامه بلو رو نصب کن اینم سفارش بده ضرر نمیکنی 

ای خدااا مبارکش باشه عزیزم

همین الان از مدرسه اومد بهش گفتم یه نفر با کد معرف تو یه کارت برای دخترش گرفت . و فک کنم 30تومن برای دختر من هدیه میاد خیلی خوشحال شد گفت بیا بریم در مغازه یه چیپس بخرم ..☺️

همین الان از مدرسه اومد بهش گفتم یه نفر با کد معرف تو یه کارت برای دخترش گرفت . و فک کنم 30تومن برای ...

الهییی 

اره عزیزم بچه ها با همین چیزای کوچیک کلی خوشحال میشن 

بگو مبارکت باشه خوشگلم💚

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

این هدیه بازکردنی استدوست گرامی، شما از طرف یک دوست عزیز به بلو دعوت شده اید.روی لینک زیر کلیک کرده ...

این چجوره عزیزم فعلا کارتم خالیه پول برا افتتاح حساب میخواد؟

الهییی اره عزیزم بچه ها با همین چیزای کوچیک کلی خوشحال میشن بگو مبارکت باشه خوشگلم💚

ممنون سلامت باشی آره مخصوصا دختر من ک چیز زیادی براش نمیخریم 

خیلی چیپس دوست داره 

تا مرحله آخر رفتی یانه ؟؟

ممنون سلامت باشی آره مخصوصا دختر من ک چیز زیادی براش نمیخریم خیلی چیپس دوست داره تا مرحله آخر رفتی ی ...

فداتشم 

دختر منم عاشق چیپسه😁 

الان عکس شناسنامه اش فرستادم گفت مغایرت نداره درصورتی ک همه اطلاعات درست بود دوباره شروع ب اسکن کرد الان اخراشه ببینم قبول میکنه

فداتشم دختر منم عاشق چیپسه😁 الان عکس شناسنامه اش فرستادم گفت مغایرت نداره درصورتی ک همه اطلاعات درس ...

آره یه دوسه بار باید هی بزنی تا قبول کنه  باید توی قاب باشه کامل 

پس ی دونه بگیر برای خودتم خیلی خوبه همه مدیریت ها رو داره قشنگ میگه از کجا چقدر خرج کردی و وام هم می ...

عزیزم اینم ثبت نام کردم گفت تا چهارساعت دیگه جواب تاییدش پیامک میشع برا شماهم اینجور بود؟