2777
2789

یه پیشنهاد برات دارم. من به‌تازگی با زیپاد برای فرزندم حساب دیجیتال کودک‌ونوجوان بانک پاسارگاد باز کردم و از بین چندین طرح جذاب و قشنگ، یه کارت بانکی هم براش گرفتم. تو هم می‌تونی کاملاً رایگان و غیرحضوری با این اپلیکیشن برای فرزندت افتتاح حساب کنی و هدیه بگیری.

با کد من وارد اپلیکیشن شو، و بعد با کد اختصاصی خودت، دوستانت رو دعوت کن و هدیه بگیر.

کد دعوت من اینه: 41475708

از توی بازار یا مایکت بزنید دانلود اپلیکیشن زیپاد 

برنامه رو نصب کنید و برای کد معرف هم کد منو بزنید. 

کاملا معتبر و قانونی هست 

زیر نظر بانک مرکزی از  بچه یه روزه تا 18ساله میتونید برای بچه هاتون کارت بانکی ب طرح دلخواه بگیرید خیلی قشنگن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوبه میتونید براشون پس انداز کنید و نحوه پول خرج کردن و استقلال مالی رو یادشون بدین 

قلک داره و میتونید برای جمع کردن پولی برای خرید یا انجام ی کاری هر وقت دوست داشتین پول بزنید ب قلکش

واسه بخش قلکش هم قرعه کشی هم داره و جایزه میده 

از همه مهم تر اینه ک میتونن زیر نظر خودتون خرج کنند 

خیلی خوبه میتونید براشون پس انداز کنید و نحوه پول خرج کردن و استقلال مالی رو یادشون بدین قلک داره و ...

کاملا رایگان  پست میاره درب منزل بدون هیچ هزینه ای و درد سر برای بانک رفتن و ب صورت کاملا آنلاین با یه گوشی فقط میتونید همه کاراش رو مدیریت کنید ..

من که برای دخترم گرفتم و کاملا راضی هستم ازش 

اینقدر خوشحالم ک کارت  شخصی داره 

با اینکه فقط 50تومن پول توشه ولی انگار خیلی براش با ارزشه 

حتما برای بچه هاتون بگیرین .

ب کار میاد 

من که برای دخترم گرفتم و کاملا راضی هستم ازش اینقدر خوشحالم ک کارت شخصی داره با اینکه فقط 50تومن پو ...

اره دختر من عاشق کارت بانکیه تمام کارتا منو همسرمو برمیداره  گفتم براش بگیرم ک ذوق کنه کارتا ماهم راحت شن😂

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

اره دختر من عاشق کارت بانکیه تمام کارتا منو همسرمو برمیداره گفتم براش بگیرم ک ذوق کنه کارتا ماهم را ...

بخدا دخترمن امروز گفت میخام ببرمش مدرسه نشون دوستام بدمش 

اینقدر ذوق داره