2777
2789

نامزدم توی اینستا دختر فالو میکنه

دیدم یه دختر خوشگل رو فالو داره و چک کردم اون دختره نامزدمو فالو نداشت، به احتمال خیلی زیاد خودش اول فالو کرده

خیلی خیلی خیلی شرایط خوبی داره، از لحاظ شغل و پرستیژ و شرایط مالی و ظاهر و... فوق العادست

میدونم اگه اینو رد کنم خواستگار بهتر واسم پیدا نمیشه

باید چی کنم؟

از طرفی میدونم اینجوری نیست که ارتباطی داشته باشه با این دخترها ، امتحانش کردم ، فقط فالو میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادن مردایی که دختر فالو دارن ...ولی من به شخصه خوشم نمیاد ....شوهرمم تو ۸ هزار تا یه زنم فالو نداره ....حتی اقوامشون .....گفتم خوشم نمیاد گوش داد

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

الان چرااا فک میکنی بهتر از این نامزدت برات گیر نیاااد؟؟؟ و چرا اینقدر ب مردا متکی هستید؟؟؟ و درثانی حالاااا ک باهمین و بهش اطمینان داری ک خیانت نمیکنه چرااا فکرتو درگیر میکنی میری چکش میکنی؟؟ اصن نباید اینکارو بکنی هی همه چیشو چک بکنی... پس فردا بری زیر ی سقف خیییلی بیشتر اذیت میشی زیاد بهش گیر میدی خوب اونم میره سمت دهترهای دیگ ناخوداگاه میره ارامششو جاهای دیگه پیدا میکنه.... خیییلی بهش گیر نده هم برای خودت بده هم اون... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

ببین اگه دختر فالو داشتن ربطی نداره کسی که اینکاره باشه تو هرچقدر هم محدودش کنی چشم تورو که دور ببینه بازم اینکارو میکنه اگه واقعا بهش اعتماد داری یا میدونی اینکاره نیست خیلی منطقی باهاش صحبت کن و بگو این کارش اذیتت میکنه

اشک شو،اما نه تو غم.

الان چرااا فک میکنی بهتر از این نامزدت برات گیر نیاااد؟؟؟ و چرا اینقدر ب مردا متکی هستید؟؟؟ و درثانی ...

چون واقعا بهتر از این گیرم نمیاد ، خیلی همه چیش تاپه

دوست داشتنشو بهم ثابت کرده میدونم دوستم داره

ولی خیلی تو فاز روشنفکریه

اصلا عبایی نداره از دختر فالو کردن ، یا مثلا توی محل کارش دوست صمیمی دختر داره

چون واقعا بهتر از این گیرم نمیاد ، خیلی همه چیش تاپهدوست داشتنشو بهم ثابت کرده میدونم دوستم دارهولی ...

خب همینه دیگههههه همه چی باهم هیچ وقت اکی نیییس... تو هم یا با این شرایط باید قبولش کنی یا اصن نکنی... اگ بخایی از الان بهش شک داشته باااشی خودتم عذاب میدی... باهاش هم حرف بزن بگو من با این روشت خوشم نمیاد تو هم دوست داری منم دوست مرد اجتماعی داشته باااشم؟؟؟ منم مث تو باااشم؟؟ ولی نمیخام تو هم لطفا کمتر دوست دختر داشته باااش باید ب منم احترام بزاری اگ با اونا دوست باشی اونا ب  ریش من میخندن... ک هم بامن نامزدی هم با اونا خوش و بش میکنی... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بهش یکی دو بار گفتم اهمیتی ندادمیگه خب من پیجم پابلیکه

پیجش پابلیک ک نباید خودش دختر رو فالو کنه

بقیه فالوش کنن اشکال نداره

چون پابلیکه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

پیجش پابلیک ک نباید خودش دختر رو فالو کنهبقیه فالوش کنن اشکال ندارهچون پابلیکه

آره میدونم ولی کلا بهونش اینه

میگه چون پیجم پابلیکه خیلیا منو فالو دارن منم خیلیا رو دارم

چون واقعا بهتر از این گیرم نمیاد ، خیلی همه چیش تاپهدوست داشتنشو بهم ثابت کرده میدونم دوستم دارهولی ...

این مسئله برات مشکل ساز میشه اگه تو مثه خودش فکر نمیکنی!

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀