2777
2789
عنوان

خونه نداریم‌خیلی ناراحتم

416 بازدید | 20 پست

شوهرم ۲۶سالشه احساس میکنم خیلی انتظارم ازش بالاس دوس دارم زودی خونه بخره 

یه چند گرمی طلا داریم میتونیم با قرض و بدهی خونه کوچیک بخریم 

ولی شوهرم میگه صب کن یه خورده هم کار کنم بگیریم 

یه جورایی شوهرمو با مرد های سن بالای فامیل مقایسه میکنم میگم چرا اونا دارن ما نداریم خودشم به همشون ارث هم رسیده ولی این پول شوهرم همش با تلاش خودش بوده

کدوم شهرید؟

اگر میتونید ی خونه ۴۰ متری هم بخرید خیلی خوبه بعدا میتونید عوض کنید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چندروز بروسرکارمیفهمی پول دراوردن چقدرسخته

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
ممیتونیم بخریم ولی محلش خیلی بده می‌ترسیم رو دستمون بمونه

تهرانید؟

محله بد نخرید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان واقعا خونه دار شدن سخت شده سنی ندارین که خواهرشوهر من نوه داره امسال خونه دار شد.اگهمیتونین ی خونه کوچیک بخرین بعدا عوضش کنین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ننه ارومیه

ما تهرانیم شوهرم ۳۰ سالشه میتونستیم چند سال پیش پایین شهر بخریم نخریدیم الان ی محله متوسط خریدیم