2777
2789
عنوان

نم دادن سقف

87 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من دیشب حموم رفتم چون درس داشتم میخوندم نشد زودتر برم و کلی لباس شستم همسایه طبقه پایینمون پیام داده به بابام سقف حموم نم داده و بابام مسافرته دیشب به هممون پیام داده و کلی بد وبیراه گفته مامانم هم خودش رو کشیده کنار امروز یا فردا یا پس فردا میاد فک کنم از خونه بندازیم بیرون و گوشی بگیره خیلی استرس دارم بیاد سرتا پامو فحش میده چی کار کنم دست به هرچی توی خونه میزنم خراب میشه بابام خیلی بددهنه مامانم هی از جلو در اتاقم رد میشه میگه الان بابات میاد به اون خواهر دیگم گفته اگه بابات آوند بگو من کاری نکردم کنکوریم و تپش قلب گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو برا یه نم سقف بندازتت بیرون؟

هرچقدرم اخلاقش بد باشه نهایتش یه نیم ساعت درگیری لفظیه و خلاص میشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اوووو برا یه نم سقف بندازتت بیرون؟هرچقدرم اخلاقش بد باشه نهایتش یه نیم ساعت درگیری لفظیه و خلاص میشه

کفش پام رو بدون اجازه من انداخت بیرون  وقتی اعتراض کردم سرتا پامو فحش داد نیم ساعت برای ریختن آب توی تراس اینقدر بهم بد وبیراه گفته وه تهش گوشمو گرفتم

واه چه ربطی دارهتقصیر تو چیه؟!!!لوله فاضلاب یا لوله آب مشکل پیدا کرده

همسایه پایین بیشفورم مون بهش اینقدر زنگ زده بوده یو شب که بیدارش کرده بود ووی مسافرت من کنکوریم گفتم درس بخونم بعد برم حموم 

کفش پام رو بدون اجازه من انداخت بیرون وقتی اعتراض کردم سرتا پامو فحش داد نیم ساعت برای ریختن آب توی ...

طوری نیس اصلا تو گردن نگیر 

وقتی اخلاقشون اینه مجبوری مدارا کنی 

خیلی به روی خودت نیار 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤