2777
2789
عنوان

تپسی

97 بازدید | 13 پست

این قدر برنامش بدرد نخوره لامصب یا رانندش دیر ب مقصد میرسه یا راننده قبول میکنه بعد لغو سقرمیزنهاین قدر از برنامش متنفرم زنگ‌میزنن معذرت میخوایم معذرت خواهی ب چ دردم میخوره  اخه

۴ تا بیسواد گزاشتن پشت سیستم معذرت میخوایم فلان

راننده هاشونم ک داغون

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم چرا ماشین ها و راننده هاش داغونن

این قدر بیفرهنگ یارو زده ۳۰ ثانیه ب مبدا میرسم بعد لغو سفر زدا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اتفاقا تپسی خیلی بهتراز اسنپه اینو از منی بپرس که حداقل روزی یه بار با یه کدوم سفر دارم احتمالا شما قوانین تپسی و نمیدونی

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من ب مشکل نخوردمبرا فزوشگاهش چندبار دیر اوردن، اپراتور بمن میگفت من شرمندتونم😅😅چون معذرت خواهی الک ...

کلا‌پیام دادم بشون خاک توسرتون بااین پشتیبانیتون حذف مقکنم این برنامه داغونتون

منم انقدر از این راننده های اسنپ و تپسی میترسم بسکه خاطره های وحشتناک ازشون توی مجازی میخونم هروقت سوار میشم صلواتام به کنار میشینم پشت سر راننده که اگه خواست بدزدم از پشت با شالم خفش کنم😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اتفاقا تپسی خیلی بهتراز اسنپه اینو از منی بپرس که حداقل روزی یه بار با یه کدوم سفر دارم احتمالا شما ...

من نیاز ب تایید ک ۲ سال دارم باش میرم‌میام هربار یه گند میزنی ندارم کود نیستم ک دیروز راننده دیر رسید مبدا چندبار. دارن مدام لغو سفرمیزنن یبار رانندش مزاحم شدخ بود درخواست دوستی داد پس بهتر بقیش دیگه نگم

منم انقدر از این راننده های اسنپ و تپسی میترسم بسکه خاطره های وحشتناک ازشون توی مجازی میخونم هروقت س ...

من اصلا از تپسی راضی نیستم هیج

من نیاز ب تایید ک ۲ سال دارم باش میرم‌میام هربار یه گند میزنی ندارم کود نیستم ک دیروز راننده دیر رسی ...

وایی همین شرایط و متاسفانه من با اسنپ دارم

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وایی همین شرایط و متاسفانه من با اسنپ دارم

من این قدر اعصابم خرابه دارم باهمه بد صحبت میکنم شما ببخش❤️😢

من این قدر اعصابم خرابه دارم باهمه بد صحبت میکنم شما ببخش❤️😢

اشکالی ندارع درکت میکنم