2777
2789
عنوان

ناباروری بدون علت

310 بازدید | 21 پست

سلام به همه ی دوستان  من 8 ساله ازدواج کردم بدون هیچ دلیلی باردار نشدم 2 بار ای یو ای و 2 بار ای وی اف هم کردم و منفی شد  اما الان یه دکتر معمولی تشخیص داد از سیستم ایمنی منه  و من با مصرف چنتا قرص میتونم خودم باردار شم  

تورو خدا به هرکسی که اقدام کرده و نشده بگین بره پیش دکتر سیستم ایمنی  بعضی وقتا با یه اسپرین خودت باردار میشی 

یا حق 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
شوهرت معاینه شده؟ مشکل نداره؟

سلام ن مشکلی نداره گل  سیستم ایمنی جنینو مث ویروس میبینه حمله میکنه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فوق دکترا هست تو اینستا

یه سری کارها میگه انجام بدی 

و باردار میشی واقعا .دایرکت جواب نمیده دلی دستور ها رو همه استوری و هایلایت کرده و رایگان برای هر بیماری درمان داده از سرطان تا ناباروری و کیست وزگیل تناسلی....

اسم پیجش دکتر محمد پور هست

مطالب پیجش بخون به دردت میخوره 

یه فوق دکترا هست تو اینستایه سری کارها میگه انجام بدی و باردار میشی واقعا .دایرکت جواب نمیده دلی دست ...

چشم ممنونم

عزیزم بچه دار شدی

سلام ن

سلام ن

😔😔دعا میکنم برات ولی لطفا کوتاه نیا بازم یرو ای وی اف میدونم وحشتناک دوره سختیه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

😔😔دعا میکنم برات ولی لطفا کوتاه نیا بازم یرو ای وی اف میدونم وحشتناک دوره سختیه

من مشکل خودایمنی  دارم گل 

امپول میزنن دیدم کسایی با این مشکل رو ک حل شده

اره عزیزم 

سلام چشم جانمشماهم موفق باشی❤️❤️🙏

فدات شم ممنونم