2777
2789
عنوان

ناباروری بدون علت

175 بازدید | 5 پست

سلام به همه ی دوستان  من 8 ساله ازدواج کردم بدون هیچ دلیلی باردار نشدم 2 بار ای یو ای و 2 بار ای وی اف هم کردم و منفی شد  اما الان یه دکتر معمولی تشخیص داد از سیستم ایمنی منه  و من با مصرف چنتا قرص میتونم خودم باردار شم  

تورو خدا به هرکسی که اقدام کرده و نشده بگین بره پیش دکتر سیستم ایمنی  بعضی وقتا با یه اسپرین خودت باردار میشی 

یا حق 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
شوهرت معاینه شده؟ مشکل نداره؟

سلام ن مشکلی نداره گل  سیستم ایمنی جنینو مث ویروس میبینه حمله میکنه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فوق دکترا هست تو اینستا

یه سری کارها میگه انجام بدی 

و باردار میشی واقعا .دایرکت جواب نمیده دلی دستور ها رو همه استوری و هایلایت کرده و رایگان برای هر بیماری درمان داده از سرطان تا ناباروری و کیست وزگیل تناسلی....

اسم پیجش دکتر محمد پور هست

مطالب پیجش بخون به دردت میخوره 

یه فوق دکترا هست تو اینستایه سری کارها میگه انجام بدی و باردار میشی واقعا .دایرکت جواب نمیده دلی دست ...

چشم ممنونم