2777
2789

چرا تو مقطع راهنمایی دخترا اینقدر سیگاری شدن یعنی راه میری میبنی دخترا اکیپ شدن دارن سیگار میکشن دهه ی ۶۰ و ۷۰ نداشتیم این چیزارو

هرچند پیش داوری رو اصن دوسندارم

ولی خو اکثر همکلاسیام

ب دلیل اینک فک میکنن اینطوری گنگ میشن میکشن

بعضیام ک کلا خانوادشون اون موده و..

خو اینجور مسائل

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم کلاس هشتمه میگه 3 تا از هم مدرسه ایاش وقتی میان مدرسه اول پشت مدرسه کلی سیگار میکشن بعد ک میان بالا ابخوری قایمشون میکنن

دخترا 13 14 ساله... 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

خواهر منم کلاس هشتمه میگه 3 تا از هم مدرسه ایاش وقتی میان مدرسه اول پشت مدرسه کلی سیگار میکشن بعد ک ...

خوب مادراشون باهاشون صحبت نمیکنن من دخترم ۱۲ سالشه خیلی باهاش صحبت میکنم دوستانه

خواهر منم کلاس هشتمه میگه 3 تا از هم مدرسه ایاش وقتی میان مدرسه اول پشت مدرسه کلی سیگار میکشن بعد ک ...

خوب مادراشون باهاشون صحبت نمیکنن من دخترم ۱۲ سالشه خیلی باهاش صحبت میکنم دوستانه

خواهرم میگه مادراشون اصلا نمیدونن

گفت انقدرم ترفند دارن که بوی سیگارو از خودشون ببرن

خیلی بده واقعا 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

وضعیت وقتی خراب میشه که مادرها مشوق میشن!

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اون سن اینجوریه که دنبال جلب توجه هستن بچه ها؛ برای همین این موضوع براشون جذابیت داره...

شما دهه ۶۰ و با الان مقایسه میکنی؟

بعد هم اینکه بچه ها اگر بخوان کاری کنن متناسب با سختگیری پدرمادر روش های پیچوندنشون قوی تره

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
یعنی انقدر از مادرها معشوق دارند ؟؟

مشوق عشقم یعنی تشویق میکنن بچه ها رو 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نتیجه زن ازادی، بها زیادی ب بچه ها میدن، ب اندازی ک تو فکر اسم تک هستن براشون و پول خرج میکنن دنبال ...

حرفاتون اصلا درست نیست خیلی دارید افراط گرایانه صحبت می‌کنید خیلی از مادرها برای بچه هاشون پول خرج نمیکنن بچه هاشون میان تو زنگ تفریح کیف بچه های دیگه رو خالی میکنن هر چیزی باید حد و حساب داشته باشه تربیت درست ربطی به بی پولی یا پولداری نداره شما خدا میدونه چه دیدگاهی دارید

نتیجه زن ازادی، بها زیادی ب بچه ها میدن، ب اندازی ک تو فکر اسم تک هستن براشون و پول خرج میکنن دنبال ...

الان هیچ اسمی تک نیست اسم باید اسمی زیبا در شان کودک و همیشگی بودنش در نظر گرفته بشه