2777
2789

ی سوال خوابگاه دولتی ای؟ اگه مه ماهی چقده؟هزینه غذاش چقده؟هفته ای چن روز غذا با خودمونه؟مواد غذایی میبری یا حاضری میخری؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال خوابگاه دولتی ای؟ اگه مه ماهی چقده؟هزینه غذاش چقده؟هفته ای چن روز غذا با خودمونه؟مواد غذایی م ...

اره دولتی

هزینه رو که الان ازمون کم نمیکنن موقع فارغ التحصیلی

ولی الان هم میتونیم بدیم که ترمی ۴۰۰

غذا هم ناهار ۱۰

شام ۷

صبحانه ۴ تومن

از شنبه تا پنج شنبه غذا میدن 

جمعه ها نمیدن

ک من از باقی غذاهای روزای دیگه نگه میدارم واس جمعه

مثلا همبرگر دوتا میدن یکیشو نگه میدارم واس جمعه

اره دولتیهزینه رو که الان ازمون کم نمیکنن موقع فارغ التحصیلیولی الان هم میتونیم بدیم که ترمی ۴۰۰غذا ...

وإإإ چه خوببب همبرگر دو تا میدن من که خیلی بدید شنیده بودم راجب غذای خوابگاه‌..

کرسی که جواب دادی قربونت بشم

پس ماهی 500 تومن غذاتون میشه با خرگاه ماهی 600؟

نمیدونی آزاد چنده؟

گس اگر هفته ای یک روز هست برا کسی که آشپزی بلد نیست خیلیم گرون در نمیاد از بیرون بخوره کاهی دو سه بار؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

وإإإ چه خوببب همبرگر دو تا میدن من که خیلی بدید شنیده بودم راجب غذای خوابگاه‌..کرسی که جواب دادی قرب ...

اره هفتگی معمولا ۶۰۰ درمیاد

اون جمعه رو هم یجوری سر میکنه دیگه

نمیدونم البته هر دانشگاهی منو متفاوتی داره ها..

ممکنه بقیه دانشگاه ها همبرگر ندن یا اگه میدن یکی بدن

و اگه هر دو وعده جمعه رو بیرون بگیره همیشه یک و خوردی درمیاد واسش

من سال۹۳خوابگاه بودم،خیلی سختم بود،مدام میخواستم بیام خونه،قدر خونه رو میدونستم،امادالان که گذشته،میگم خب عجله کجارو داشتم،مگه خانواده مو ازم گرفته بودن،خب برای یه مدت موقت نمیدیدمشون،ملت مهاجرت میکنن 😂ولی میگذره،اینا خاطره میشه بعدا برای بچه هات تعریف میکنی

من سال۹۳خوابگاه بودم،خیلی سختم بود،مدام میخواستم بیام خونه،قدر خونه رو میدونستم،امادالان که گذشته،می ...

🥲🥲🥲خیلییی دلتنگ خانواده میشم خیلییی

میدونی همش به این فکر میکنم هنوز ۶ سااال دیگه باید این جهنم دره رو تحمل کنم حالم بد میشه

اره هفتگی معمولا ۶۰۰ درمیاداون جمعه رو هم یجوری سر میکنه دیگهنمیدونم البته هر دانشگاهی منو متفاوتی د ...

چی هفته ای 600 در میاد؟

ساندویج 30 تومنی ما داریم تو شهرمون خیلی ام سیر میکنه خخ با نوشابه دو وعده 80 تومن کاهی 300 و خورده ای

🥲🥲🥲خیلییی دلتنگ خانواده میشم خیلیییمیدونی همش به این فکر میکنم هنوز ۶ سااال دیگه باید این جهنم در ...

مگه چی میخونی