2777
2789

شوهر من اصلا بچه دوست نبود  یعنی حتی به زور با بچه های خواهر و برادرش حرف میزد وقتی حامله بودم هم اصلا خوشحالی بروز نمیداد.و هیچ واکنشی نداشت  کلی هم پسر دوست داشت .وقتی فهمید بچه دختره هم ناراحت شد.منم خیلی نا امید بودم همش میگفتم این طفلی از پدر خیر نمیبینه.

ولی از زمانی که دنیا اومد شوهرم یه آدم دیگه شد حتی خود فامیل شوهرم موندن که چه یهو تغییر داشت.

الان دخترم ۸ ماهشه . یعنی این از وقتی دنیا اومده همه دنیا یه ور این بچه هم یه ور .البته اینو بگم من واقعا از اینکه انقد بچه دوست شده خیلی خوشحالم

ولی گاهی خیلی حرصمو در میاره. وقتی دارو هاشو میدم و نمیخوره و گریه میکنه با من دعوا میکنه. دختر من خیلی بد غذاست میگه به زور بهش غذا نده حتی اگه ۲۴ ساعت هم چیزی نخوره. یه لحظه از خودش بچه رو جدا نمیکنه .شبا راضی نمیشه بذارمش رو تخت خودش باید بینمون بخوابه . کلا شاید ما ماهی سه بار باهم باشیم یا نه . اونم همش استرس اینو داره که بچه الان تنهاست گناه داره.منم که یه چی میگم تو که مادری این حرفا ازت بعیده.......

البته از بعد بچه خیلی زندگیمون شیرین تر شده و دعواهامون خیلی کم تر .یه جوریا بیشتر هوامو داره ولی خیلی رو بچه حساسه چیکار کنم

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدامه. فقط با بچه باشه و اصلا با من کاری نداشته باشه😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من احساس میکنم بینمون سرد میشه.به بچه خودم حسادت میکنم 😆

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

دقیقا عین همسر من ...منم بچه ی اولم دختر بود ..همش میگفتم باور کن هیچوقت نمیتونه دوستش داشته باشه ..ولی مگه میشه یه پدر بچه ی خودشو نخاد ..

منکه زیادی روش حساسه ..دوازده سالشه ..همش به لباس پوشیدنش گیر میده

خوب همه مردا همینجورین من شوهرم میگفت چقد داداشای تو بچه شونو دوس دارن زنشونو کمتر از بچشون میخوان الان خودش بدتر ازاون شده هیچ کاری نمیشه کرد

خدایا بخاطره همه چی ممنون هم داده هایت هم نداده هات چون داده هایت نعمت ونداده هایت حکمتند;-)

وای که هر چیززی در حد تعادلش خوبه خدایی

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

کیف میکنم...خیلی خوبه

البته توجهش به خودم نباید کم شه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓