نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 عنوان چطوریه حتی گداهای تو خیابون گوشی ایفون دستشونه 1661 بازدید | 129 پست الان هرکیو نگاه میکنم آیفون داره یه رفیقایی دارم که لنگ نون شبشونن اما گوشی دستشون ایفونه.اینا پول از کجا میارن دزدی میکنن؟😐بعد جالبه هرچقدر قیمتش بالاتر میره خریدشم بیشتر میشه کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد... 1403/12/08 | 09:25 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوش3sabz عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 11651 فکر کنم فقط منم داشتن.گوشی ایفون برام مهم نیست...با اینکه توان خریدشم دارم تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9718 یا کادویا قسطییا الکی جلو ما ادا میان خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
kmkmk_ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 31160 اسم کاربریت منو یاد فیلمش انداخت 🥲 ^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 فکر کنم فقط منم داشتن.گوشی ایفون برام مهم نیست...با اینکه توان خریدشم دارم آفرین بهت کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
lkparyas عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 880 آدمایین که بلد نیستن مدیریت مالی و خرج درست پول توی این شرایط افتضاح رو
pinki_princess عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 1898 وایی آره اینجام دقیقا اینجوریه تعجب میکنم البته یسری ایفن فیک اومده مو نمیزنه درحد ۸ و ۹ تومن فک کنم بعضیا فیکه
00آسـاره00 عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 860 مدگراییمد شده به جای اینکه به شخصیت و شعور افراد نگاه کنند به ظاهر و لباسای مارک و ...نگاه میکنندافراد هم برای اینکه عقب نمونن از جامعه حالا یا قسطی یا هم فیک میرن وسایلای برند و لباسای مارک میگیرن😂
طللللللللایی عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 324 فکر کنم فقط منم داشتن.گوشی ایفون برام مهم نیست...با اینکه توان خریدشم دارم منم مثل شمام برام داشتنش مهم نیست با وجود اینکه توان مالی ندارم اما اگر داشتم هم نمیخریدممگه گوشی خودم چشه کار رو راه میندازه
خرگوش3sabz عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 11651 فیک نیستن؟اینا ک کُپی آیفون هستن بنظرم همینه ایفون چینی ۸.۹تومنی هم هست تو بازار تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1351 یا کادویا قسطییا الکی جلو ما ادا میان خب همون قسطیشم پول میخواد یه رفیق دارم هرشب بخاطر بی پولیش پیشم اه و ناله میکرد واقعنم وضعیت مالیشون خوب نیس. وضعیت مالی ما صد برابر بهتر از ایناسبعد گوشی من یه گوشی هشت تومنیه این سیزده پرومکس😑 کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...