2777
2789
عنوان

چطوریه حتی گداهای تو خیابون گوشی ایفون دستشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 129 پست
خب همون قسطیشم پول میخواد یه رفیق دارم هرشب بخاطر بی پولیش پیشم اه و ناله میکرد واقعنم وضعیت مالیشون ...

منم اینجور آدما رو دارم اطرافم ولی خب بنظرم واقعا دارن کسی که ندارع نمیخوره مطمین باش فقط ناله هاشون برا ماشت

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

منم اینجور آدما رو دارم اطرافم ولی خب بنظرم واقعا دارن کسی که ندارع نمیخوره مطمین باش فقط ناله هاشون ...

الان خیلیا آیفون دارن. اگه اینطوری باشه باید وضعیت اقتصادی مردم خیلی خوب باشه پس نمیفهمم این همه اه و ناله چیه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینو من زیاد دیدم به زنای چیتان فیتان بیشتر رسیدگی تو کار و اینا هست بعد یه زن ساده میاد همون کارو د ...

دقیقا.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

حس میکنم حسادت میکنی

حسادتی در کار نیس من وضعیت مالیم صدبرابر بهتر از اونه، فقط حرصم گرفته که شرایط خانوادشو درک نمیکنه با اینکه اوضاع خوبی ندارن انقدر پر توقعه. اگه پیامامو خونده باشی قطعا به حرفم میرسی

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

حسادتی در کار نیس من وضعیت مالیم صدبرابر بهتر از اونه، فقط حرصم گرفته که شرایط خانوادشو درک نمیکنه ب ...

اره چون فک میکنی هر کی پولدار نیس و آیفون دسته کلیشو فروخته یا گدایی کرده 😂😂

اره چون فک میکنی هر کی پولدار نیس و آیفون دسته کلیشو فروخته یا گدایی کرده 😂😂

یا تاپیکمو نخوندی یا با این نتیجه گیری که از حرفام کردی کلا امیدی بهت نیس دیگ نتیجه گیری نکن 

یا تاپیکمو نخوندی یا با این نتیجه گیری که از حرفام کردی کلا امیدی بهت نیس دیگ نتیجه گیری نکن

اتفاقا ب تو امید نیس حسودی میکنی ک چرا ادمایی ک سطحشون ازت پایینتره باید گوشیشون بهتر از تو باشه..