2777
2789
عنوان

فردا روز عروسیمه و امروز پریود شدم

2692 بازدید | 93 پست

خانما من پریودم اصلا منظم نیست 

روز دوم خونریزی و درد شدید میشه چیکار کنم ؟😭

فردا ۶ صبح باید ارایشگاه باشم بعدش عمارت برای عکس برداری تا ۴-۵ عصر نمیتونم با اون ژپون و لباس عروس تند تند برم دستشویی نوار عوض کنم دلم میخواد بمیرم عقدمم مصادف شد با روز دوم پریود😑 پریودی لعنتی مخصوصا روز دومش که درد و خون‌ریزی به اوجش میرسه تو مناسبت های مهم زندگیم با منه خواهشا بگین چیکار کنم دارم فقط حرص میخورم و گریه میکنم 

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

باید ال دی میخوردی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شیاف دیکلوفناک بذار عالیه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه ندارها قرص ال دی بخور دوتا باهم بخور شب عدس همین طور تا برسی به اخرش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من یه بار رفتم دکتر یه آمپول زدن پریودمم قطع شد، پیشنهاد نمیدما. خودتون ببینید صلاح تون چیه شاید ضرر داشته باشه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

مفنامیک اسید بخور هر 6 ساعت یبار دفعه اول دوتا با هم بخور 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

عزیزم میفهممت منم پلی کیستیکم و تو یه روزایی واقعا سوپرایز شدم که از لحاظ عصاب کلا بهم ریختم

ولی شهرتون ودینگ پلنر خوب نداره؟ باهاش مچ‌شی کمکیت باشه یا خودت کسیو نداری صفرتا صد همه جا همراهت باشه کمکت کنه برات تنقلات بیاره نخ سوزن فلان بهمان ساپپورتت کنه

+خدایاشکرت🤍