2777
2789

بچه ها من یک دختر عمه مطلقه دارم که وضعش افتضاحه یعنی با همه لاس میزنه من همیشه سعی می‌کردم با شوهرم رو برو نشه اما دیشب به طور اتفاقی با شوهرم روبرو شد خیلیم سانتال مانتال و بی حجاب و ارایش کرده بود..دیدم انقد برا شوهرم عشوه میومد موقع احوال پرسی شوهرم به رسم ادب پرسید این روزا چه میکنین دختر عمم گفت هی هیچی تنهام درگیر کارای طلاقم و اینا ...شما چی چه می‌کنید با فلانی(اسم من) زندگیتون خوبه ؟ دیدم شوهرم گفت اره یه تار موی خانومم رو به هیچ کس و هیچ چیزی نمیدم😍. دختره با یه حالت نفرتی به شوهرم نگاه کرد و ساکت شد. منو میگی بااینکه زیادم رابطمون عالی نیست ولی این حرفو که شوهرم زد میخاستم بپرم همونجا ماچش کنم 😍

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بخاطر استفاده از کلمات مطلقه و بی‌حجاب بوووم

الانم میان میگن واح واح شوهرت مگه چ تحفه ای هست حالا؟؟؟

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت مشکوک میزنا

مثلا چرا ؟

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

احسنت به شوهرت ولی دخترعمه تون خیلی لول پایینه ادم هنگام رودررو شدن باکسی نمیپرسه اززندگیت راضی هستی؟به تو چه اخه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بخاطر استفاده از کلمات مطلقه و بی‌حجاب بووومالانم میان میگن واح واح شوهرت مگه چ تحفه ای هست حالا؟؟؟

خب حقیقت رو گفتم عزیزم بخدا خیلی بی حجاب میگرده کلا لخت میکنه جایی میره

احسنت به شوهرت ولی دخترعمه تون خیلی لول پایینه ادم هنگام رودررو شدن باکسی نمیپرسه اززندگیت راضی هستی ...

امضات حرفای منه وقتی خودمو تو آینه دشویی میبینم😂

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
احسنت به شوهرت ولی دخترعمه تون خیلی لول پایینه ادم هنگام رودررو شدن باکسی نمیپرسه اززندگیت راضی هستی ...

اره میگم دیگه نمیدونم چرا دختر عمم یه جورایی میخاست خودشو به شوهرم انگار نزدیک کنه و حرفی از زبون شوهرم بکشه

خب حقیقت رو گفتم عزیزم بخدا خیلی بی حجاب میگرده کلا لخت میکنه جایی میره

ن میدونم ولی دیگه نی نی سایت به این دوتا حساسه😁

عشوه ای ندیدم فقط دوتا حسادت زنونه طغیان میکنه

چرا می‌دیدی چجوری حرف می‌زد و نزدیکش نشسته بود

چرا من عشوه ندیدم تو این مکالمه؟! یه سوال و جواب معمولی بود

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره میگم دیگه نمیدونم چرا دختر عمم یه جورایی میخاست خودشو به شوهرم انگار نزدیک کنه و حرفی از زبون شو ...

چی بگم والا 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️