2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه

48 بازدید | 3 پست

خواهر شوهرم یه ماه پیش تصادف کردن ماشینشون رو بردن تعمیر پیشه دوست شوهرش چون قسطی براشون انجام میده ولی کارش اصلا خوب نیست نمیبرن جایی دیگه بخاطر پول خیلی خسیسن بااینکه وضع مالیشون خوبه حالا از اون موقع هر چند روزی ماشینمون رو میبرن جایی مهمونی میرن یا خرید میکنن دیشب از شوهرم دوباره خاستن بگیرن شوهرم هم عصبی شد به خواهرش گفت نمیدم چون واقعا خرابه و هم اینکه وضع مالیمون اصلا خوب نیس شوهرم کارگره بیشتر اوقات بیکاره بهش گفت پول ندارم تعمیرش کنم خونمون هم کلی وسایل خراب داره خیلی مشکل سرم ریخته اونم ناراحت شد رفت ماشین دوست شوهرشو بردن واسه اینکه بگردن شوهرم خیلی ناراحت شد گفت پشیمونم بهش گفتم بهش زنگ زد گفت نیومدی دنبال ماشین گفت خودت گفتی نمیدم و اینا و قطع کرد بعد گفت خواهرم خیلی این مدت هوامو داشته ازش پول بخام زود میده نمیگه ندارم نمیتونم خودمو باش خراب کنم واقعا بعضی اوقات بهش احتیاج پیدا میکنم منم گفتم خوب کاری کردی فقط میان میبرن می‌گردن با خاک و کثیفیش میارن برامون بنظرتون دوباره میاد میبرش یا دیگه نمیگه بدینش

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

همه هم ماشین دارن خواهر برادر فقط دنبال ماشین ما هستن

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.