2777
2789
عنوان

بینیم خیلی سربالا شده با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 20 پست
زیاد پایین نمیاد ولییی بروز از اینکه نوک بینیت بالاس خیلی خوشحال خواهیم بود

من دوست ندارم زیاد سربالا باشه میخواستم یه زره طبیعی باشه دکترم گفت درست میشه البته دیروز اتلمو برداشتم تا خونه گریه میکردم😢💔

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

عزیزم زن داداش منم عمل کرده احساس میکنم پشت لبش خیلی بلند شده یعنی درست میشه؟

اونم یک هفته ده روزه عمل کرده

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوست ندارم زیاد سربالا باشه میخواستم یه زره طبیعی باشه دکترم گفت درست میشه البته دیروز اتلمو بردا ...

منم شنیدم بهتر میشه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
درد داشتیاسی هزينه اش هم بگو

اره من واقعا درد داشتم بعضیا درد ندارن عزیزم 

۳۹ تومن شد

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

عزیزم زن داداش منم عمل کرده احساس میکنم پشت لبش خیلی بلند شده یعنی درست میشه؟اونم یک هفته ده روزه عم ...

نمیدونم‌شنیدم درست میشه