2777
2789
عنوان

توراخدا بیایننن😭😭😭

102 بازدید | 12 پست

توراخدا با دلهای پاکتون دعا کنید آبروم نرهههه میگن دعاتون میگیره😭😭😭😭😭😭

براتون دعا میکنم 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

برات دعا کردم تو هم برام دعا کن ابروم نره برات صلوات میفرستم تو هم برای من دعا کن

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نیتت ایت الکرسی میخونم

😭🌹خیلی ممنونم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
برات دعا کردم تو هم برام دعا کن ابروم نره برات صلوات میفرستم تو هم برای من دعا کن

چشم دعا میکنم 

مرسی دعا کردی❤️

ایشالاا که چیزی نمیشه عزیزم دعا کردم واست

حیلی ممنونن🙏🏻❤️

انشالله که چیزی نشه

مرسی ممنونم از دعات

به دلم اوفتاد چیزی نمیشه

خداکنه😭🌹