2777
2789

من خودم ب شدت سر این موضوع ضربه خوردم 

هیچ وقت بلد نبودم چطور صحبت کنم یا خیلی اوقات با اینکه چیزی تو دلم نبوده و بلد نبودم چطور صحبت کنم یا از خودم دفاع کنم مقصر شناخته شدم ب غلط 

خیلی دلم میخواد بدونم  چ رفتاری داشته باشیم ک ی فرد متشخص ب شمار بیایم و بقیه مسخرمون نکنن 

خواهش میکنم پاسخ بدید 

چگونه فرد باسیاستی بشیم ؟ من دور و بریام همه  ماموزن ولی من اصن نمیتونم  خیلی دلم میخواد  از همه چی حرف بزنم و از طرفی بخاطر اینکه کسی از دستم ناراحت نشه خیلیا وقتا چیزی  نمیگم کاش منم میتونستم مث بعضیا با خنده خنده یا کنایه حرفمو بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من احساس میکنم ادمای ک حرف میزنم ادمای بی سیاستی هستن و اتفاقا برخلاف تو سکوت رو نشانه ی سیاست رفتار ...

من ساکتم ولی هیچ وقت سکوتم نشانه سیاست رفتاری نبوده.نه واسه خودم نه بقیه... برعکس حاضر جوابا بهترن. منظورم بی ادبی نیست اونی که بلده کجا چی بگه و از حقش دفاع کنه خوبه نه که ساکت باشی

بهترین سیاست اینه که اول به خودت احترام بذاری دل خودت مهمتر باشه که نشکنه اگه دل شکوندن و نفهم بودن توم عین خودشون به روش خودشون با نقطه ضعفشون دلشونو بسوزونی دفعه ی بعد تکرار نکنن به قول هلاکویی ما به این دنیا نیومدیم که همه رو راضی نگه داریم این نزدم از خودشونم راضی نیستن از خداشونم راضی نیستن چه انتظاری بیان از من رضایت داشته باشن هرکی احترام گذاشت احترام میذاری محبت ورد جوابش رو ندیدی خلافش رو انجام داد وقت و جسم و روان خودت ارزشمندتر از بقیست که لولشون اونقدر پایین باشه بخوان مشت سر حرف بزنن و با کنایه صحبت کنن و سرشون تو زندگی و زمین زدن بقیه باشه 

دقیقا منم اینجوریم 🥲کاش میفهمیدم چجوری میشه درستش کرد

اینا فسمت زیادیش با تجربه به دست میاد نه گفتن خیلی از مسائل وارد ناخوداگاهمون میشه و دقیقا اون قسمت خودآگاهی که جی بگم چیکار کنم تو تنهایی با خودمون فکر نیکنیم جیزی از پیش نمیبره تا تو موقعیتش قرار نگیری و فی البداهه پیش نیاد

بهترین سیاست اینه که اول به خودت احترام بذاری دل خودت مهمتر باشه که نشکنه اگه دل شکوندن و نفهم بودن ...

ممنونم ازتون 

حرفتون رو تایید میکنم  

کاش میتونستم  گاهی اوقات انقدر بدم میاد از خودم ک میگم چرا تو اینجوریی چرا عرضه نداری چرا میزاری بقیه هر جور دلشون میخواد باهات حرف بزنن