خیلی در حقم نامردی شده هنوزم ادامه داره خیلی دعا میکنم از خدا میخوام کمکم کنه هنوز که برآورده نشده شما از ته دلتون سر هر نماز و دعاتون برام دعا کنید خدا حاجتمو برآورده خیر کنه
خدا لعنتش کنه آخه یعنی چی با زنه رفته بیرون.خیلی غلط کرده.برو ازشون شکایت کن.نزار اینجوری بهت زور بگ ...
آوردمش خونه فقط زار میزد گریه میکرد میگفت گوه خوردم زدمت بزار بمیرم راحت بشی نمیخوام بزنمت قلبم درد میکنه همه بدنم میلرزه نه میتونم ولش کنم نه باهاش زندگی کنم دارم تو این زندگی نکبتی خفه میشم 😭😭😭😭
توکلت به خدا باشه .نمیتونید برید پیش مشاور؟ میدونم هزینه ش زیاده ولی حتما جاهایی هست مثل مسجدا که هزینه ش کم باشه.وقتی شوهرت به حال پشیمونی میافته که مثلا میگه غلط کردمو این حرفا بگو خونمونو عوض کنیم بریم جایی که این زنه نباشه راضیش کن ازونجا برید.به نظرم راهش اینه دیگه نبینه ش
ایت الکرسی و امن یجیب هر شب سر نماز براتون میخونم.حالا نذر هم میکنم براتون ادا میکنم . انشالله درست ...
خیلی ممنونم خواهری برام دعا کردین از دیشب یه اتفاقاتی میوفته که امروز همه چی به نفع من شد اینقدر خوشحالم که نگو ممنونم ازتون از خدا هر چی میخواین بهتون بده