2777
2789
خدا لعنتش کنه آخه یعنی چی با زنه رفته بیرون.خیلی غلط کرده.برو ازشون شکایت کن.نزار اینجوری بهت زور بگ ...

آوردمش خونه فقط زار میزد گریه میکرد می‌گفت گوه خوردم زدمت بزار بمیرم راحت بشی نمی‌خوام بزنمت قلبم درد می‌کنه همه بدنم می‌لرزه نه میتونم ولش کنم نه باهاش زندگی کنم دارم تو این زندگی نکبتی خفه میشم 😭😭😭😭

خدایا صدهزار مرتبه شکرت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکلت به خدا باشه .نمیتونید برید پیش مشاور؟ میدونم هزینه ش زیاده ولی حتما جاهایی هست مثل مسجدا که هزینه ش کم باشه.وقتی شوهرت به حال پشیمونی میافته که مثلا میگه غلط کردمو این حرفا بگو خونمونو عوض کنیم بریم جایی که این زنه نباشه راضیش کن ازونجا برید.به نظرم راهش اینه دیگه نبینه ش

عزیزم خیلی ناراحت شدم.من داستانایی که توی نی نی سایت میگن خیلیاشو باور نمیکنم.ولی برای تو رو باور کر ...

انشاءالله برام خیلی دعا کنید دارم خیلی تاثیر مثبت دعاتون رو میبینم یه چیزایی اتفاق افتاده که خودم موندم چی شد اینقد امروز خوشحالم 

ایت الکرسی و امن یجیب هر شب سر نماز براتون میخونم.حالا نذر هم میکنم براتون ادا میکنم . انشالله درست ...

خیلی ممنونم خواهری برام دعا کردین از دیشب یه اتفاقاتی میوفته که امروز همه چی به نفع من شد اینقدر خوشحالم که نگو ممنونم ازتون از خدا هر چی می‌خواین بهتون بده 

خیلی ممنونم خواهری برام دعا کردین از دیشب یه اتفاقاتی میوفته که امروز همه چی به نفع من شد اینقدر خوش ...

جدا چه خوب خدا رو شکر . خواست خدا بوده پس .

نمی دونین چقدر خوشحتلم کردبن .🌹