2777
2789
عنوان

افزایش قد بعد از بلوغ

1716 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

لطفاااااا لطفااااااا متخصصین گرااااامی دودقیقه آروم بگیرن و نظر بیخود ندن که مگه میشه اصلااااا امکان نداره و این صحبتا از شما عزیزان نظر نمیخوام پس لطفا الکی فاز منفی ندید  😑🤌🏻🤌🏻🤌🏻

❌روی صحبتم و سوالم از اوناییه که تجربه ی افزایش قد بعد از سن ۱۸ سالگی یا بلوغ داشتن ❌

میخواستم بدونم کسی هست که با ورزش های کششی حالا گروتالر داینامیک تال شو یا نرم افزار افزایش قد یا هر ورزش کششی که موجب افزایش قد بشه نتیجه گرفته باشه؟ چون از خیلی ها و تاپیک های مختلف شنیدم که تجربه داشتن و اتفاق افتاده براشون

اگه اوکی بوده و نتیجه گرفتین با چه روشی نتیجه گرفتین میشه تجربه اتونو برام شرح بدین؟!

خیلی ممننون🌹

دختر خواهرشوهرم بعد از بلوغ قد کشید .الان ماشالا خیلی بلنده .یکی دیگشون ۹ سالگی پری شد الان قد متوسط بالا رو داره . اون موقع خوب خیلی کوتاه و ریز بود ولی بعدا قد کشید . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
دختر خواهرشوهرم بعد از بلوغ قد کشید .الان ماشالا خیلی بلنده .یکی دیگشون ۹ سالگی پری شد الان قد متوسط ...

ممنون عزیزم بابت نظرتون ❤️

میدونید چیکار کردن که رشد کردن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صفحه رشد باید باز باشه برای رشد استخوان های دراز

تا حدود ۲۵ سالگی البته شنیدم میشه قد رو افزایش داد

متخصص حرکات اصلاحی که میرفتم پیشش میگفت تا چند سال بعد بلوغ ستون فقرات رشد داره

入学試験を待っています

ممنون عزیزم بابت نظرتون ❤️میدونید چیکار کردن که رشد کردن؟

نه ولی اون چیزی که برام خیلی مشخص شده تغذیه خوب بوده .خوردن کاچی با روغن حیوانی دوران پری .کلا از روغن حیوانی زیاد استفاده میکنن و شیره  . باور کنید خیلی تاثیر داره .خودمم بدم میاد ولی تاثیرش رو روی بچه هاشون دیدم .

خوشبحالشون من که نمیتونم تحمل کنم مزه اشو🥴

منم نمی‌خورم اصلا .بچه هامم نمیخورن ولی اونا میخورن همه هیولاهای میزون و متعادل و قد بلند دارن . 

هییی کاش راهی بود بعد پری هم قد بکشیم آرزومه بشم ۱۶۸

اتفاقا من مطمئنم راه برای افزایش قد هست 

فقط اراده میخواد

من منتظرم دوستانی که تجربه داشتن و در این زمینه اطلاعاتی دارن بیان تجربشونو بگن و کمکمون کنن

من خودم قدم ۱۶۵ میخوام ۱۷۰ بشم یا ۱۷۰ به بالا