2777
2789

من خودم خواندن سوره ی واقعه بین نماز مغرب وعشا رو واقعا تجربه کردم که روزی رو زیاد میکنه

به زودی منم مامان میشم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیدار موندن بین الطلوعین

و حالا عبادت این زمان

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

دعا سر نماز هرچی بخوام بهم میده حتی اگ مثلا بگم ماشین خارکی با این قیمت یهو میشه

من واقعا بخدا ایمان دارم هرچی میگم انگار همون لحضه دار بهم گوش میده قلبم یجوری میشه بعد مثل معجزه درست میشه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
۱۰۵ سوره واقعهتمیزی خونهاشغال و ظرف کثیف شب نمونهغذا نخوردن در جنابتصدقه دادن

این ظرف رو منم شنیدم 

واقعا تاثیر داره؟

به زودی منم مامان میشم😍

هر کاری میکنی اولویت خدا باشه مثلا خدایا اینکارو میکنم بخاطر رضایت تو همون طور که تو نماز نیت میکنی بعد نماز میخونی

استغفار هم خیلی خوبه روزانه داشته باشی

نماز اول وقت خوندن قرآن احترام به اهل بیت خدا