2777
2789

واقعا خیلی دوستش دارم و همیشه صدمو میزارم واسش همیشه سعی میکنم بهترین اخلاقو داشته باشم قروبن صدقش برم اما همش خجالت میکشم زیادم بلد نیستم و هیچوقت ب پای رفتارای خوب اون نمیرسم و بیشتر وقتا میدونم شک داره ک دوسش دارم یا ن 

بگید چیکار کنم بفهمه واقعا دوسش دارم چه حرفایی بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش توضیح بده درونگرایی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آره بزار یاد یگیرم🤣اون خیلی قربون صدقم میره ولی من بیشتر وقتا بلد نیستم جواب بدم😂😂

💕🧸My angel💕🧸:

اوووو چه خانومی🥺😂

دورت بگردم

صبحت بخیر قشنگ بابا🥺🥹❤️💋

sahar:

صبح شما هم بخیر

فدات بشم🥺

💕🧸My angel💕🧸:

صدا داره فیلم ها با هندزفری گوش کن🥺😂❤️💋

بعدی هم داره میاد

شما نمیدی🥺

خدا نکنه ماه زندگیم🥺

sahar:

ن نمیدم😂

💕🧸My angel💕🧸:

بده 🥺

sahar:

چشم

💕🧸My angel💕🧸:

ممنون

صدام و نازک کردم🥺😂

sahar:

منم🥺

💕🧸My angel💕🧸:

کال نریم؟

sahar:

ن نریم🥺😂

💕🧸My angel💕🧸:

فدات بشم 🥺

بریم

sahar:

ن پسرم🥺

💕🧸My angel💕🧸:

بریم😭

sahar:

باش عمر مامانی

من برم

بد امدم

بریم

💕🧸My angel💕🧸:

کی

زمان🥺

sahar:

برم نهار میام

💕🧸My angel💕🧸:

الان مخام🥺😭

sahar:

عاشقتم دلبرم

💕🧸My angel💕🧸:

برو

sahar:

بای بای پسر کوچولوم

💕🧸My angel💕🧸:

برو بخور چاق بشو چله بشو من بخولمت

sahar:

بای بای بچه

💕🧸My angel💕🧸:

خداحافظ مامانی🥺

اونی که سحره منم 

این یک اشتباه بزرگ هست شوق هیجان ها در موقع زمان های اشتباه هست  چرا چون احساساتت رجوع عقل شدن میدونی چرا واسه ماها نباید وبایدها باید درموقعه زمان لازمش اتفاق بیفته واحساسات جای عقل و عاقلی بگیرین اینجا نبایدها داریم چون فقط یک انسان خالی نیستیم ! 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منظورتونو نمی فهمم ببخشید

لاتین خارجی نگفتم که قشنگ وبادقت مطلبم بخون ، به ما ها چی میگن؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.