2777
2789

من چند روزی خونه پدرم بودم چون نوزاد دارم و شوهرم سرماخورده بود ترسیدیم به بچه هم سرایت کنه شوهرمم میرفت خونه مادرش، دوشب پیش مادرشوهرم زنگ زد گفت شام بیاید اینجا بخاطر اینکه بچه رو ببینن منم چون شوهرم میره اونجا ترسیدم بچه رو حموم کرده بودم گفتم بچه رو حموم کردم تو این سرما مریص میشه بعدا میایم شوهرم فهمید نرفتم اینجوری گفتم ناراحت شد حالش خوب نشده ولی از سرلج امشب قرار شد بیاد دنبالمون بریم خونمون مامانمم آش درست کرد غذا درست کرد شام رو بخوریم بریم اومد دنبالمون گفت حاضرشید بریم خونه مامانم😐 نموند خونواده امم خیلی ناراحت شدن منم نرفتم خونه مادرش شوهرم باهام حرف نمیزنه بنظرتون کار بدی کردم؟ حق با کیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرا هم که منتظرن همین که عروسشون بره خونه ی پدرو مادرش....سریع پشت بند هم شامو نهار دعوت میکنن....از حسادت...هدفشونم فقط اینه که عروسو از خونه ی مادرش بیارن بیرون.....اختلاف میندازن بین زنو شوهرا.....خاک بر سرشون

مادر شوهرا هم که منتظرن همین که عروسشون بره خونه ی پدرو مادرش....سریع پشت بند هم شامو نهار دعوت میکن ...

عمیشه به دید بد نگاه نکنین شاید دوس نداره زن و شوهر ازهم دور باشن نمونه اش مادرشوهر خودم .همسرم مشکلی نداره ها ولی اون دلش میسوزه میبینه شوهرم تنهاست و کم حرف معتقده وقتی من هستم حالش عالیه و میخنده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
مادر شوهرا هم که منتظرن همین که عروسشون بره خونه ی پدرو مادرش....سریع پشت بند هم شامو نهار دعوت میکن ...

دقیقا حرف منم همینه چون تا چند روز پیش از این خبرا نبود ماه به ماه نرمم مهم نیس براشون

عمیشه به دید بد نگاه نکنین شاید دوس نداره زن و شوهر ازهم دور باشن نمونه اش مادرشوهر خودم .همسرم مشکل ...

اصلااااا مادرشوهرم مهم نیس ماه به ماه من برم نرم همیشه شوهرمو تنهایی دعوت میکنه ناهار چون محل کارش نزدیکه

دقیقا حرف منم همینه چون تا چند روز پیش از این خبرا نبود ماه به ماه نرمم مهم نیس براشون

دقیقا،میدونم.ماه به ماهم اگه نری خونشون ولی مطمعن باشن که خونه ی خودت نشستی،نمیگن فلانی بچه ی کوچیک داره....ی شام یا نهار درست کنیمو دعوتش کنیم،،،،،حالا اگه بری خونه ی مادرت و اینو باد به گوششون برسونه،بلند میشه ی شفته پلو درست میکنه..دَم به دقیقه زنگ میزنن شام دعوتین اینجا....نهار دعوتین اینجا....مختو تیرید میکنن میدن به خوردت.......

به شوهرت بگو من هر کار کردم بخاطر بچه بوده دوست داری مریض بشه،بستری بشه؟،،حالا خونه ی مامانت فرار نمیکنه از جاش که!!!!!!درست از راه دوستی ،دشمنیشونومیکنن........حالا ندیدی که چطور پیش شوهرت خودشونو به مظلومیت میزنن و گردنشو کج میکنه که بعله...مااینقدر زحمت کشیدیم....تدارک دیدیم...خودمونو کوچیک کردیم دعوتش کردیم......دیدی نیومد.......‌

وای..وای..وای...از دست  این جماعت

عمیشه به دید بد نگاه نکنین شاید دوس نداره زن و شوهر ازهم دور باشن نمونه اش مادرشوهر خودم .همسرم مشکل ...

دیگه زنو شوهر که نمیتونن ۱۲ ماه سال۱۳ ماهشو جلوی دماغ هم بشینن کههههه.....این دیگه به مادرشوهر مربوط نمیشه،که زنو شوهر میخان امروز کنار هم باشن یا جدا ازهم....دیگه زنو شوهرخودشون عقل دارن میدونن کی لازمه کنار هم باشن.....وکی جدا از هم.....کلا مادر شوهر دخالت نکنه و دلسوزی الکی نکنه بهتره......

دقیقا،میدونم.ماه به ماهم اگه نری خونشون ولی مطمعن باشن که خونه ی خودت نشستی،نمیگن فلانی بچه ی کوچیک ...

وای تو منی یا من توام دقیقا حرف دلمو زدی😭😭پسرس نمیومد خونه مادرم میگفت مریضم ولی میخواست من برم روز جمعه منم زوری پاشدم رفتم خونه مادرشوهرم ناهار دلمه کلم درست کرده بود پر لپه حالا من بخاطر نفخ بچه حبوبات نمیخورم دید دارم فقط خود کلم رو میخورم نگفت بذار دوتا تخم مرغ برات بشکنم که شیرمیدی تا شب موقع شام گشنمه موندم😔 شوهرم اینارو نمیبینه که

وای تو منی یا من توام دقیقا حرف دلمو زدی😭😭پسرس نمیومد خونه مادرم میگفت مریضم ولی میخواست من برم رو ...

نه ..خوب اونموقع که خونه ی مادرت نبودی که.....اگه خونه ی مادرت میبودی،دعوتت میکرد۵ تا تخم مرغ برات میشکوند......

خواهر جان من همه ی این روزا رو گذروندم ،دیگه اوستا شدم....دیگه  بعد ۲۳ سال  زندگی تقریبا ۳ ساله باهاشون قطع رابطم...راحت شدم...۲۰ سال،همش بله....چشم.  حتما....بفرما...و...و...خسته شدم خیلی پرروشدن