2777
2789

سلام وقت همگی به خیر ممنون میشم راهنمایی کنید منو

من خانوادم عرب خوزستان هستن و بسیار سختگیر  و توی جزئی ترین مسائل دخالت میکنن من از دهم توی درس هام همیشه پر تلاش بودم و الان ک دوازدهمم بیشتر هم دارم تلاش میکنم و همه اینها تا بتونم توی یک دانشگاه دولتی در شهر خوب قبول بشم اما الان پدرم ازم میخات برم پیام نور شهر خودمون و اینطوری تلاش های این سه سالم الکی تموم میشه،نمیدونم چکار کنم من خستم از محدودیت های زیادشون، درضمن شرایظ زندگیم جوریه ک حتا خانواده پدر بزرگ و عمه ها هم دخالت میکنن تو زندگیم و پوششم،چکار بکنم؟

نه بابا. تو دانشگاه خوب بیاری اونا هم اداهاشونو تموم می‌کنن

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

اوه اوه چه سختگیر

فک نمیکنم مثلا اگه یه رشته ی تاپ روزانه قبول شی خانوادت گیر بدن یا میتونی با مشاور صحبت کنی ولی شهر دور عذابه واقعا باید بری خوابگاه با آدمای متفاوت آیا بسازی آیا نسازی اونم تازه دخترا که هرکی یه ساز میزنه واسه خودش از اونور باید هزینه آزاد سازی مدرک بدی و اون همه هزینه میخوای کنی بنظرم توی شهر خودت آزاد بخونی خیلی بهتره بازم مونده به خودت 

اشک شو،اما نه تو غم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.