2777
2789

این اقا فامیل نزدیک ماست و من از همون بچگی ایشونو‌دوست داشتم پارسال ی سری اتفاقاتی افتاد ک این اقا با رفتارش منو وادار کرد بهش اعتراف کنم و خب دوسمم نداشت و نتیجه خوبی مداشت فقط شاهد حال بد و گریه های من بود

ایشون منو فالو داشتن تا چند وقت پیش همو دیدیم این اقا وارد ی رابطه شده بود با یه شخص هم اسم من و دوسه ماه بعد کات کرده بود اون موقع ک دیدمش تو افسردگی بعد کاتش بود

راه ب راه از کنار من رد میشد با خودش اهنگ شکست عشقی با صدای بلند میخوند

من زیاد اهمیت ندادم سعی کردم باهاشون عادی برخورد کنم چونکه موقعی ک باهم حرف زدیم ب من گفتش ک چون فامیلیم و باهم بزرگ شدیم کاش این حسو نداشتی منم عادی برخورد کردک برعکس دفعات قبل ک بی محلی میکردم بهش چون دوسش داشتم دست خودم نبود

اما اون سری ایشون از من فراری بود و یه استوریایی من دیدم از ایشون ک حس کردم تیکه ب منه وقتی برگشتم شهر خودم بعد چند روز انفالو و ریموشون کردم

( مفهوم استوریشون این بود ک من ک تورو دوست نداشتم و خیلی تورو از سر خودم وا کندم تو منو ول نمیکنی) بعد اینکه من استوریشونو سین زدم دید ک واکنشی نشون نمیدم پاکش کرد سریع

چند باریک دیدم ی نگاه هایی انداخت اخرشم با خودم کفتم کااااش نمیرفتم

حالا منه بدبخت ک با هربار دیدنش یادم میاد همه جیو اذیت میشم عیدو چکار کنم اصلا چجور رفتار کنم باهاش اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین رفتار ، رفتار عادی و بدون هیچ علائمیهبا دیگران اکی باش و بگو و بخند و عادی برخورد کن

اصلا امکان اینکه بپیچونم‌ و نرم نیست و تا عمر دارم جلو چشمامه

خیلی اذیت میشم خیلی

رفتارای مزخرفش ازار میده ادمو

اتفاقا برو تیپ بزن کلی ب خودت برس با همه خونگرم باش روابط پتو بالا ببر بگو بخند کن ولی ب اون سگ محل ...

اتفاقا تو فکر همین تیپ زدن و ب خودم رسیدن هستم

هیکلم ک خوبه قدم۱۶۶ وزنم ۶۰ شکم‌ ندارم

مژه هامو لیف میکنم ناخنای دست و پامو ژلیش میکنم ی رنگ مرتب ساده

موهامم بلند و مشکیه و احیاش میکنم 

لباسم ک طبق مد گرفتم ی سری چیزارو

اصلا امکان اینکه بپیچونم‌ و نرم نیست و تا عمر دارم جلو چشمامهخیلی اذیت میشم خیلیرفتارای مزخرفش ازار ...

من خودم همچین تجربه ای رو دارم و تو فامیل نزدیک با کسی قصد ازدواج داشتیم و دوستی و همه میدونستن 

بعدش کات و این آقا زودتر ازدواج کرد 

من خیلی ناراحت و افسردگی و گریه و …

واسه همین میگم بهترین راه عادی بودنه که ببینه ماجرا برات تموم شده 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
عجب ادم بی جنبه و کم ظرفیتی هستشبی محلی کن و زیاد جاهایی ک عست نرو با خودش میگه این بخاطر من بوده چی ...

نگاهش زجرم میده واقعا

مشکل اینه توی اون جمع ایشون با چندتا از دخترا هم ب چیزایی داشتن و من خیلی با اون ادما مقایسه شدم ادمایی ک ی روزی رفیقم بودن و خنجرم زدن از پشت

با همه عادی باش با اون عادیت  ... این رمزشه 

میرید خونه پسره میمونین ؟

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

باهاش گرم نگیربه خواسته قلبت غلبه کن ک بع نفعته خاطر خواه داری ک باز

خاطرخواه خاستگار زیاده من فعلا نمیخام ن رابطه ن ازدواج

خودشم برگشت ب من کفت تو خیلی خوبی همه چی داری ولی من میترسم تو اسیب ببینی