استرس بگیری زود میشی،سعی کن آروم باشی بعد به فکر راه حل باش
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم برای توام اوکی باشه هرورز تاروزی ک میخای نشی باید بخوری سرکه ام میکن خوب من نمیتونم بخورم تو سایت دیدم ی نفر واسه رژیم سرکه میخورده بعد پریودش عقب افتاده
|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
وای از یکم تو همین فکرم همیشه ۱۸ روز تاخیر دارم هاا حالا الان زودتر از موعد علائم دارم
😂
من که ۱۵روز گذشت خیلی ناراحت بودم همیشه منظم بود دیگه روز ۱۵هم تو ختم استرس جزوه درسی گرفتم یهو شدم😐هیچکی هم نوار نداشت
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
والا خیلی استرسیه شزایطتت من ابلیمو هروقت میخورم عقب می افته یعنی تا۱۰روزم بااابلیمو عقبش انداختم خی ...
ینی برا ماه رمضون جواب میده؟بخورم پریود نشم؟