استرس بگیری زود میشی،سعی کن آروم باشی بعد به فکر راه حل باش
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا خیلی استرسیه شزایطتت من ابلیمو هروقت میخورم عقب می افته یعنی تا۱۰روزم بااابلیمو عقبش انداختم خیلی باید بخوری ققط
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
امیدوارم برای توام اوکی باشه هرورز تاروزی ک میخای نشی باید بخوری سرکه ام میکن خوب من نمیتونم بخورم تو سایت دیدم ی نفر واسه رژیم سرکه میخورده بعد پریودش عقب افتاده
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
وای از یکم تو همین فکرم همیشه ۱۸ روز تاخیر دارم هاا حالا الان زودتر از موعد علائم دارم
😂
من که ۱۵روز گذشت خیلی ناراحت بودم همیشه منظم بود دیگه روز ۱۵هم تو ختم استرس جزوه درسی گرفتم یهو شدم😐هیچکی هم نوار نداشت
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
والا خیلی استرسیه شزایطتت من ابلیمو هروقت میخورم عقب می افته یعنی تا۱۰روزم بااابلیمو عقبش انداختم خی ...
ینی برا ماه رمضون جواب میده؟بخورم پریود نشم؟
ببین بدن بابدن فرق داره خب منم تو همین سایت خیلی دیدم توشته بودن سرکه وابلیمو رو ایشالا ک جواب بدع