2777
2789
عنوان

دروغگو نبودم

56 بازدید | 14 پست

یادمه چند سال پیش ی مشکل عجیب داشتم.. ی کاربری ساختم..بچه ام که خوابید حدود ساعت دوازده شب بود..اینجا مطرح کردم.بحث آبرو بود..نمیتونستم به کسی بگم...آبرو ی نفر درمیون بود..وضع عجیبی بود..تاپیک زدم اینجا و درخواست کمک کردم...یهو پربازدید شد.همه گفتن دروغ میگی امکان نداره...شروع کردن شلوغ کاری...نتونستم بعضی نظرا ت مفید رو  بخونم..تاپیک رو ترکوندن....خیلی دلم شکست..الان وقتی تاپیکی اینجا برام عجیبه یا دروغ به نظر میاد یاد اون شب خودم می‌افتم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی؟

میگم تو تاپیکم تهمت زدن  یه دختری ول کنم نبود توهین میکرد میگفت من دروغ میگم بقیه ام لایکش میکردن به خاطر ۴ تا لایک خوشش اومده بود هی میومد به من میگفت دروغ میگی از این حرفا

کی تموم میشه 
میگم تو تاپیکم تهمت زدن یه دختری ول کنم نبود توهین میکرد میگفت من دروغ میگم بقیه ام لایکش میکردن به ...

آهان...آره..خیلی بده ی درصد ممکنه طرف راست بگه..هر چند گاهی اوقات دروغ های اینجا رو میشه آدم دیگه باور نمیکنه هیچی رو